• Blue Lemonade Juice •
Level 169. Berat
Posted on Thursday, 11 July 2013| ↱ 12 Insan tulis komen

Assalamualaikum

Sekarang shar90 dalam kekeliruan. Berita ni memang mengembirakan kot..? Tapi ade sesuatu yang terase sangat berat. Sesuatu yang dipanggil tanggungjawab. "Saye" bukan name sebenar, hanye berserah pade ketentuan. Sume orang ade cita cita n sume cita cita mengarah kejayaan. Tapi sume ni bukan cita cita "saye" sangat. Cita cita "saye" just nak hidup dalam keadaan sederhana n diberkati.





Mungkin kite perlu melepaskan sesuatu untuk sesuatu yang lebih bemakne. "Saye" bukan name sebenar adelah sorang anak sulung yang masih belum menunaikan tanggungjawabnye kepade keluarge. "Saye" memerlukan income yang tetap untuk tunaikan hajat tersebut.

Ya Allah, bukekan la pintu rezki kepade "saye"... Aamiin~

Jaa nee,
Done_Lvl.169




12 Comments:

Blogger iAmCekbolat said...

u can do it man ! :D

July 11, 2013 5:28 pm  
Anonymous cex ah said...

Discuss dgn fmly ,pape hal gtwu ah bro ..

July 12, 2013 5:53 am  
Blogger Izwani @kuroizu said...

UMP? sama uni la >_< saya pun apply n dpt kat situ hehe

July 12, 2013 3:16 pm  
Blogger izzati husna said...

congrates weh.. lama tak datang sini.. aku je tak sambung ;')

July 13, 2013 10:00 am  
Blogger 9n0L4 said...

tahniah tahniah org kg. moge terus sukses sokmo. :)

July 15, 2013 12:13 am  
Blogger Suara Hati said...

rugi la kalau bagi lepas..tak bole discuss dengan family ke? ..

July 15, 2013 9:16 am  
Blogger Suara Hati said...

btw : tahniah ye

July 15, 2013 9:16 am  
Blogger michelle De hunny said...

ambik stpm jugak dulu ye.hee..
ko ambik je tawaran tu.. :D
tahniah :)

July 15, 2013 10:36 pm  
Blogger E'in said...

good luck shar! bljr rajin2 naaaa...

July 16, 2013 10:36 am  
Blogger Cendol said...

salam alaik :)
eh budak lemon,,tahniah ye :)
maksudnya "saye" tu taknak terima tawaran tu ke?
terima je laaa..pegi belajo rajin2 nanti dpt lebih membantu family..hmm cuba discuss dgn family tanya pendpt diorang.solat istikharah,minta Allah tunjukkan jalan terbaik.Kita merancang,Allah juga merancang,dan DIA lah sebaik-baik perancang :)

July 16, 2013 3:00 pm  
Blogger aku HaniAsyira said...

ok lah tuh xbpe jauh dgn rumah.. pergi tak.. doakan yang terbaik untuk mu kawan.. =)

July 23, 2013 11:23 pm  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

tahniah awak...gunakan kesempatan ni utk rajin2 belajar :)

July 26, 2013 3:38 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives