• Blue Lemonade Juice •
Level 167. Spam
Posted on Tuesday, 14 May 2013| ↱ 23 Insan tulis komen

Assalamualaikum

Kali ni bukan entri sangat pon. Lame tak berisi blog nih. Nak tutup sayang. Nak biar rase macam tak sedap plak. Bile dah lame tak berblog, banyak plak spam yang ade. Sume iklan je, menyampah tol. Bagi yang tinggal jejak kat blog ni n waa tak balas, harap dimaafkan sebab dah jarang on blogger nih. 

Memang lumrah berblog kan. Bile dah lame lame tu jadi macam dah makin malas je rase. Dalam blog la dapat member n macam macam lagi. Member member blogger yang kenal mase mule mule berblog pon dah tak aktif dah. Yang ade member baru tu pon waa plak yang dah malas... huhuu

Harap nanti datang la balik feeling nak aktifkan blog kesayangan nih. Btw memang banyak tol spam xD


Jaa ne :)
Done_Lvl. 167



23 Comments:

Blogger AiSyA LiEzA said...

ahhah... p kejar balik mood y ilang..hek3.. ^_^

May 14, 2013 6:45 pm  
Blogger Haruno Hana 하나 said...

memang dah lama kot blog ni bersawang :/

May 14, 2013 7:04 pm  
Blogger michelle De hunny said...

jgn mengada2 nak buang blog ni yee.. haha.
diharap terus berblogging.
hahaha ^^

May 14, 2013 9:24 pm  
Blogger anak ayah said...

lama giler tak jenjalan lepak kaw2 kat cni. weyh!! keep blogging ye....

May 15, 2013 6:53 am  
Blogger Bahrain Ramlan said...

salam,
cantik header kamu....

May 15, 2013 8:52 am  
Blogger Detective Fiqa said...

1.25.7_20.21.14.7.7.21_1.2.7_3.1.18.9_1.25.7


cik anon

May 15, 2013 3:40 pm  
Blogger E'in said...

jgn mengade nak tinggalkan blog ea... haha.. anon suke kat blog shar laa sbb tu byk...

May 17, 2013 9:12 am  
Blogger shasha yacob said...

hah' engko, aku pun baru dalam proses nak aktipkan blog aku semula, maaap lah den xbw dekat sini kira berbulan bulan dah nih.kirim salam kat kak Ran.

May 19, 2013 7:32 pm  
Blogger Cik Kay Jue said...

tau x pe.. bila da lama tak on blog mmg banyak pun iklan masuk.. huhu.

ckj pun rasa macam yang shar90 rasa.. makin lama macam malas pula.. :P

May 20, 2013 8:11 pm  
Blogger iAmCekbolat said...

kdg2 yg tak sptutnya dispam pun terspam kan .

May 21, 2013 12:12 pm  
Blogger Hanamiko Sakura said...

tettttt.. hahaha,, sama la kita

May 23, 2013 3:23 pm  
Blogger Badrina Ibtisam said...

Tkpe2.. tenang2kan diri dulu, nanti balik semulalah mood blogging tu.. jgn stop blogging tau!

May 24, 2013 12:30 pm  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

hai..!pekabo? =)

Yeah!I have the same feel like u~~

nk tutup syg~~nk update malas..hak3..~~

skrg pun blog sy da di private..msih berfikir2..nk delete ke x..hee..~~

btw,smoge dpt blk la mood nk berblog tu yea..all the best..hee..~~^^

May 24, 2013 8:31 pm  
Blogger faie mohamad said...

teruskan blogging k.. spam tu mmg xleh nak elak dh.. kne redha dan pasrah byk2..hahaha

May 26, 2013 1:38 pm  
Blogger Dakara said...

samelah kita, lama x udate, banyak je spam yang masuk =="

May 27, 2013 10:15 pm  
Blogger shasha yacob said...

oikk pakcik , bangun daaaa, dah berminggu minggu xnampak kelibat, kak Ran apa kabar, aku lupa lkink blog dia. haha what thee

May 28, 2013 1:11 am  
Blogger teha said...

tu laa . kite pon baru nk ambik2 feeling utk berbelog semula.. hihihi

May 30, 2013 12:06 pm  
Blogger 9n0L4 said...

hai org kg. yg spam tu nak mintak lukis gmbr die kot. hahaha.

May 30, 2013 1:44 pm  
Anonymous KaosDuniaBola said...

cool.... artikell... silakan kunjung balik.

May 31, 2013 12:52 am  
Blogger gadismanja said...

Huntong lah org 2,haha

June 03, 2013 12:57 pm  
Blogger Cendol said...

ohh belog Cendol pun bnyk spam..iklan dgn bahasa tah hape hape tah..
kadang2 mood tu mmg hilang dan kadang2 tak sempat pulak buka blog..bila mood dtg nak berbelog,line pulak lambat mcm skrggg! -,-

June 09, 2013 4:40 am  
Blogger shasha yacob said...

cendol cendol, singgah sini hantar teh pans, update lah blog.

June 15, 2013 2:39 pm  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

lama lynn xsinggah sini...huhuhu...memang tak sempat...

lynn pn camtu jugak...syg blog tapi xsempat...dgn busy lg...jgn tutup blog ya :)

June 17, 2013 2:24 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives