• Blue Lemonade Juice •
Level 155. Hmm
Posted on Wednesday, 5 December 2012| ↱ 16 Insan tulis komen

Assalamualaikum

Masih dalam mabuk-mabuk untuk menulis entry. Tiade tanda-tanda sel-sel otak berkembang selepas kali terakhir menerima renjatan kemalasan, patot ke shar90 minum Anmum..? eh... :D Just nak tunjuk perbezaan antara 2 produk kat bawah ni.


Tukang jawab tu pening ea..?


Done_Lvl. 155



16 Comments:

Blogger 9n0L4 said...

ntahhhhhhhhh. tak pernah lyn kedue cite ni. hee. tgk adek je sibuk lyn. :)

December 05, 2012 10:20 pm  
Blogger Shasha Yacob said...

haha, ini mesti kes xpernah tengok.

December 06, 2012 12:25 am  
Blogger chemay said...

dia tak paham tuuu.
hahaha
kesian diaa

December 06, 2012 7:24 am  
Blogger Nurul Aisyah said...

sbgai peminat anime.........sy rasa tu kuang ajar w/pun dia x tau = =


lawak mmg lawak tp tak berapa nak lawak... = =

December 06, 2012 11:18 am  
Blogger Michelle Hopell said...

blue2 sudah blog org sini kn.
haha

December 06, 2012 12:49 pm  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

oho..bleach tu cleaning product..ooo~~

maybe dy xpernah tgok anime2 ni kot..hew2..xD

December 06, 2012 12:55 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

:)

December 06, 2012 4:04 pm  
Blogger E'in said...

xtahu sbb xlayan cite tu... hahaha

December 08, 2012 6:42 pm  
Blogger -meeSUPERGIRL- said...

buta kartun betoi dy tuh . hahhahahahhaha !

December 08, 2012 7:16 pm  
Blogger Orkid Edyliyne said...

hehehe... macam tu pun ade ke....
OE yang tak tengok Naruto pun tahu yang Naruto tu kartun.. ^^

December 10, 2012 7:32 am  
Blogger Detective Fiqa said...

Lawak gilee. baru perasan hahahaha. sengal btol

December 10, 2012 9:07 am  
Blogger aku HaniAsyira said...

hahaha... cool punya jwpan.. kena buat peluntur nama naruto ni

December 10, 2012 3:41 pm  
Blogger dya bunga said...

aku layan naruto je..haha

December 11, 2012 2:18 pm  
Blogger shasha yacob said...

masih lagi di entri yang lama. -__-

December 12, 2012 1:48 am  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

hahaha...lawak2!!

December 22, 2012 5:35 am  
Blogger Cik Kay Jue said...

entah la.. ckj pun confius... hahaha.. tapi dua-dua cerita best.. tapi mengarut kan?

December 26, 2012 7:09 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives