• Blue Lemonade Juice •
Level 154. Blur itu Kekaburan
Posted on Friday, 23 November 2012| ↱ 26 Insan tulis komen

Konnichiwa

Pernah alami kekosongan minda tak ? Kekesongan yang setaraf kekosongan jawatan di sektor awam dan swasta... tipu. Shar90 sekarang mengalami simptom-simptom kehilang akalan secare rawak. Sebagai lampiran, blog ni tiade pembaharuan pade entry-entry nye. Klu di biarkan diri ni terus menerus dikuasai kebinggungan, kebarangkalian shar90 di istihar Muflis Idea adelah cerah.

.................................................. !!
Klu nak tau, mase shar90 menulis perenggan pertame entry ni punye la ade banyak idea. Sume bergelige belake, seyeeeeeeees... bergelige gilew. Bile nak masok perenggan ke dua je. Poofft... hilang sume idea waa yang bergelige jap tadi. Sekali lagi waa alami serangan kehilangan akal. Akhirnye waa tulis ape yang terjadi sebentar tadi.


Jangan cakap waa tak lawan atau ikhtiar cari ubat plak, macam tadi waa dah kuarkan santan dari dalam peti n tumbuk halia sikit sebab nak masak lemak. Tapi kan, membantu ke masalah waa ni klu buat sume tu ? Hmm... rasenye laa kan, shar90 ni bukan alami masalah space blank je ni, tapi ade masalah lain jugak kot, bagi yang perasan tu perasan la kan :)

Takde sape boleh atasi sesetengah imaginasi seperti melontar 2 bijik udare ke air yang tenang. Atooi... pehal laa entry kali nih. Sape yang bace entry kali ni kompem akan alami kekurangan oksigen dalam otak. Harap maaf di atas kerosakkan sel-sel otak beliau-beliau yang membace entry shar90 kali ni..

Sape yang ade jalan penyelesaian atau mengalami masalah yang same dialu-alukan untuk membaling pendapat kat kotak kebahagian kat bawah ye.

Done_Lvl. 154

to Dfiqa : belaja rajin-rajin ye budak... watashi wa tsuki yanen, tantei-chan x)





26 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

df tau. tu tandanya dia suruh awak lukis conan buat df :D kan kan? :P
abg. watashiwa tsuki dayou <3
sayang abg :P hahahaha
tc yee :')
jga camokye n koteh baik2. :D kite indu dia sgt2.
iloveyouu <3

November 23, 2012 8:41 pm  
Blogger Suara Hati said...

haha..sy selalu...blurr!

November 24, 2012 8:13 pm  
Blogger Noraim said...

try pi hentak kepala kat dinding. kihkih.

joking ok.

November 24, 2012 9:07 pm  
Blogger Shasha Yacob said...

ini mesti kes , akan merindui DF lepas dia akan berhijrah ke uitm kan hoho

November 24, 2012 11:27 pm  
Blogger E'in said...

xdak idea? itu perkara biase... hhee

November 25, 2012 3:33 pm  
Blogger syiela said...

kdg2 dia pergi kemudian dtg kembali tapi time jari di keyboard time tu la menghilang segalanya

November 25, 2012 3:41 pm  
Blogger CikMunBlogger said...

haha , ini normal lah untuk blogger . bila tak online , banyak nye idea . bila dah type tetiba jadi blank . hehe

November 25, 2012 4:27 pm  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

menurut kate doktor .. penyakit ni tiada ubatnye..sbb penyakit ni kdg2 muncul ..kdg2 hilang..ikut suka dia je bila nak menyerang..so..doktor pun xdpt nk buat ape2..hew2~~

[credit to : drAisyah ] .. xD

November 25, 2012 4:27 pm  
Blogger sabry oppa said...

hehehe..
nice

November 25, 2012 4:54 pm  
Blogger Nurulee said...

Gua pernah alami. Oh stress.

November 25, 2012 5:50 pm  
Blogger nik ros said...

biasa la tu. ade idea nnt blh taip balik.

November 25, 2012 6:07 pm  
Blogger IntaNBerliaN said...

ni yg susah bila idea xdtg kan..

November 25, 2012 7:42 pm  
Blogger -meeSUPERGIRL- said...

kesimpulannya sayang nak lepas dfiqa tu pg study . kakakakaka

Jom kita sama-sama memeriahkan lagi GA ini .. Mana tahu kan dapat hadiah domain. Banyak keistimewaannya kalau dapat pakai domain dot my.

November 25, 2012 9:15 pm  
Blogger haz said...

hakuna matata. ehh? hahaha

November 26, 2012 12:48 am  
Blogger 9n0L4 said...

lupe bace bismillah kot? hehe. bykkan selawat ye. :)

November 26, 2012 9:49 am  
Blogger nuyui a.k.a miss YUI said...

kdg2 ada gak rasa cmtu..hihi

November 26, 2012 10:33 am  
Blogger dya bunga said...

biasalah tu bila xde idea..haha

November 26, 2012 1:14 pm  
Blogger Kesuma Angsana said...

happy blogging dik! blur & blank tu perkara bese hehe

November 26, 2012 5:01 pm  
Blogger Cik Kay Jue said...

biasa la tu... ce keluar hirup udara segar..

November 27, 2012 12:25 am  
Blogger Arina Shamsul said...

hehehe..parah ni ...

November 27, 2012 6:15 pm  
Blogger Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

OE selalu dan sangat kerap jadi cengginie.. hehe...
lepas tu orang cakap dah tak tahu nak balas ape...
tapi x rosak lagilah sel2 otak bila baca entry nie... hehe... ^^

November 28, 2012 9:40 am  
Blogger CekbOlat-bOlat said...

setiap blogger akan mengalami :))

November 29, 2012 12:03 am  
Blogger aku HaniAsyira said...

siap jugak satu entri kan..kan..kan.. walaupun inti pati santan.. eh2..

dungun tu lalu je..

November 29, 2012 11:22 am  
Blogger cik mun said...

kite serupa..

November 30, 2012 1:37 am  
Blogger Ema Blog said...

bila dah blur..tak ada new entry..

December 03, 2012 4:53 pm  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

xda mmbantu sbb diri sndri pn sllu ada symptoms ni...haha

December 04, 2012 3:20 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives