• Blue Lemonade Juice •
Level 153. Akhirnyee~
Posted on Wednesday, 14 November 2012| ↱ 36 Insan tulis komen

Assalamualaikum


Akhirnye dapat jugak tengok citer yang shar90 nantikan selame berbulan nih. The Amazing Spiderman DVDRip akhirnye dah kuar, igat nak tengok Mission Impposible tapi keinginan citer sci-fi jauh lebih menarik. Nak-nak citer dari MARVEL comic, dari baby lagi duk layan. Shar90 pon pernah panjat dinding macam spiderman, yang buat shar90 tak boleh trime kenyataan... bile waa gagal semase percubaan pertama... grr~

Pastu try godek-godek laman SPA, mane tau kot-kot ade jawatan kosong sebagai spiderman ke. Kontrak setahun dua pon takpe... hmm. Malangnye cume pembantu penguase kastam je yang kosong... hmm.


The Amazing Spderman


Pastu terjumpe citer Dragon : Gift of The Night Fury, kesinambungan dari filem animasi How To Train Your Dragon. Best kartun nih, tersentuh hati jiran sebelah bile waa yang tengok. Ade unsur-unsur yang buat kite tersenyap seketika memikirkan ketabahan hero dalam citer nih, tu bagi shar90 laa :)


Hiccup riding Toothless, the night fury :)


Pastu kan, pastu kan... itew try upgrade windows itew dari windows 7 starter kepade windows 7 ultimate. Menyampah plak main itew-itew nih. But yeaaah... menjadi, skrang baru ade personalize kat desktop, dlu takde. Maaf diatas kejakunan :D



Alang-alang dah jadi webpirate sementare nih, kebas la skali antivirus avast internet security. Yang dah ade pon dah nak tamat tempoh sebulan lagi. Klu nak beli jangan harap, avast pro antivirus pon dah 60 ringgit... xde peruntukkan untuk tu. Tapi ade kekurangan skit klu yang pirate nih, kadang-kadang xleh update sebab avast detect yang kite pakai illegal license, tapi fungsi anti virus tetap same :)  



Tu jelah untuk entry kali nih. Bagi sape yang rase tertipu di awal entry di harap padan muke. Eh... harap maaf, penipuan bukan dengan niat yang tak sengaje. Salam Maal Hijrah di ucapkan kepade sume :)

Done_Lvl. 153




36 Comments:

Blogger teha said...

fuhh.. mujo i xtrtipu.. nhahaha !

November 14, 2012 6:43 pm  
Blogger aku HaniAsyira said...

wah2... semua sekali dia sapu.. cerita.. windows pirate.. antivirus.. anyway salam maal hijrah juga

November 14, 2012 10:01 pm  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

kalauLah ada jawatan spiderman kan..kalau lah..~~erk?!hee..

ape pon..salam maal hijrah ye..~~xD

November 14, 2012 11:42 pm  
Blogger محمد رازيق said...

wah. semua dapat bro. salam maal hijrah

November 15, 2012 2:41 am  
Blogger adyna said...

Sibbaik akak tak tertipu hehehe, Salam maal hijrah

November 15, 2012 6:27 am  
Blogger deqjamucuxx said...

SPA ade jawatan cenggitu ?? haha :)

salam maal hijrah :)

November 15, 2012 8:31 am  
Blogger 9n0L4 said...

salam maal hijrah. mari la dumoh sabtu ni kalu ade mase. ;)

November 15, 2012 9:30 am  
Blogger Detective Fiqa said...

Untunglah. publish post tak ckp. !

November 15, 2012 12:35 pm  
Blogger dya bunga said...

tak salah dya kt kt tv ada jwtn kosong spiderman..ahahahah

November 15, 2012 12:48 pm  
Blogger CikMunBlogger said...

salam maal hijrah .
lain cari , lain yang dapat yek . hehe . kalau betul ada jawatan kosong tok spiderman , mesti shar yg akan apply dlu kan . huhu

November 15, 2012 2:15 pm  
Blogger zila manaf said...

aptb der ahakk

November 15, 2012 3:10 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

Shar!!!!! :D
dah lama tak singgah sini XD

ooooo...minat Marvel eh..huhu sya lagi minat anime:)

yp spiderman tu pun sy belum tgk..yg baru kan..

November 15, 2012 5:10 pm  
Blogger Miss Lexus said...

ada la jwtn 0 spiderman.. baru je kua td, g lah cek....:P

November 15, 2012 8:30 pm  
Blogger CekbOlat-bOlat said...

bolat skrg dh buang skinpack . kembali ke windows7 ultimate .

fuhhh .

November 16, 2012 4:14 am  
Blogger Arina Shamsul said...

itew tak tahu nak komen mana satu..itew..itew..venggong..

hahahahaa.


tak baik tipu2 tau..ALLAH marah,itew pun marah..hikhik

November 16, 2012 9:38 am  
Blogger ✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

Salam maal hijrah 1434 (^___^) moga amalan kita tahun ini lebih hebat dari tahun2 sebelumnya.. insyaAllah (^___^)

November 16, 2012 9:58 am  
Blogger Ema Blog said...

tak berapa minta citer aksi-aksi ni...anyway salam Maal Hijrah

November 16, 2012 10:11 am  
Blogger Shasha Yacob said...

ada jawatan kosong jadik pembantu spiderman disini nak tak? haha

November 16, 2012 2:01 pm  
Blogger Kesuma Angsana said...

he he mcm ni pown ada ke ?

November 16, 2012 2:27 pm  
Blogger Nurulee said...

kalau ada jawatan kosong jadi spiderman. gua pun nak gak =D

November 16, 2012 3:40 pm  
Blogger BeLLa said...

nak jadi catwoman la hahha

November 16, 2012 7:52 pm  
Blogger E'in said...

minat bena ngan spiderman... kikiki

kite gune antivirus yg same laaa... hehe

November 16, 2012 8:42 pm  
Blogger -meeSUPERGIRL- said...

smpai skg tak tgk lg t.a.spiderman . huk

November 16, 2012 9:32 pm  
Blogger aiN NaJwa said...

Saya minat superman..yang terbaru punyer, fullammak ! sweet tol superman n heroin..eh ! Spiderman pown best jugaaak, hehe..

November 17, 2012 9:40 am  
Blogger nik ros said...

mohon la pembantu penguatkuasa kastam pun ok. spiderman tu buat sebagai keje part time..hehehe

November 17, 2012 12:49 pm  
Blogger iezayusof said...

salam maal hijrah yee penipuu :p

November 17, 2012 3:40 pm  
Blogger Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

macam2 je ye kerjanye... hehe... ^^

November 18, 2012 12:42 pm  
Blogger IntaNBerliaN said...

hihiii dan dan...

salam maal hijrah jugak :-)

November 18, 2012 7:38 pm  
Blogger syiela said...

salam maal hijrah...

dapat ke jawatan tu :)

November 19, 2012 12:52 pm  
Blogger nuyui a.k.a miss YUI said...

tak tertipu =p

November 20, 2012 11:56 am  
Blogger leakedknowledge said...

ala bro pkai MSE pon dh cukup elok dk utk antivirus..ak pkai so far, elok jer lappy ak ni mgharungi dunia internet..dh la free xyah bayar2..dan boleh dharap juga la MSE ni...salam kenal

November 22, 2012 8:56 am  
Blogger Sarah Mohd Saleh said...

jd cicakman lah banggggg kalau xbjaye jd spiderman.hewhew

November 22, 2012 9:58 am  
Blogger dya bunga said...

ble nk update ni

November 22, 2012 1:55 pm  
Blogger Khairun Solehah said...

minat citer spiderman tapi sangat tak minat sama binatang bernama spider XD

November 23, 2012 1:00 am  
Blogger Cendol said...

aq tak tertipu harap padan muka kamu :P
salam maal hijrah juga.moga mnjadi lbh baik drp sblm ini .

November 23, 2012 6:26 pm  
Blogger Cik Kay Jue said...

shark pandai format laptop ke?

November 27, 2012 12:40 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives