• Blue Lemonade Juice •
Level 152. Tak Sudah
Posted on Thursday, 8 November 2012| ↱ 23 Insan tulis komen

Assalamualaikum


Kali nie kan entry tak panjang cume nak tunjuk skit ape yang shar90 perasan di akhir siaran berita kat tb. Sape-sape yang tengok berita tu tau r ape persamaan yang ditunjuk diakhir brite kat tb tuh.

Ade 2 persamaan besar :

  • Berlaku di China
  • Melibatkan insiden tersepit atau tersekat :D









Insiden tersepit n tersekat dari china slalu masok brite malaysia, yang jadi mangse biasenye budak. Yang terbaru sorng lelaki tersepit dalam concrete mixer selepas terjatuh dalam tuh... :)

Done_Lvl. 152





23 Comments:

Blogger aku HaniAsyira said...

nak ukur kebesaran badan mereka ni

November 08, 2012 2:19 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

err. pehal post entri mcm gini >.<

November 08, 2012 3:36 pm  
Blogger Kesuma Angsana said...

aduhai kesiannyer !

November 08, 2012 5:16 pm  
Blogger Sarah Mohd Saleh said...

xsggup rsenyee kalau jd cenggitu kat diri sendiri =.=

November 08, 2012 6:39 pm  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

memang pun..kalau berita pelik2 je tu..kat china lettew..xphm btol..xD

November 08, 2012 6:40 pm  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

kadang2 xpaham napa kt china jd bnda pelik2 ni...dh tau bdn bsar, nk gk masok celah2 smpit tu :P

November 08, 2012 6:57 pm  
Blogger adyna said...

hehehe diorg kan nak cepat n selalu nk cuba tue le jadinya :)

November 09, 2012 5:21 am  
Blogger aiN NaJwa said...

Rakyat China terlalu ramai kan..tu yg jadi macam tu...sedih ! bukan tersepit jer, eksiden pown ade...

November 09, 2012 10:15 am  
Blogger izzati husna said...

ishh tak faham.. kenapa diorg selalu sangat tersepit hobi ke ape? ke mmg xselamat dkat sne? eh jap nk tnya cmne wt header tu? comelll gila. XD

November 09, 2012 11:41 am  
Blogger izzati husna said...

hehe tq reply pasal tutorial tu XD eh btw tahu x . kat mana nak download photoshop?

November 09, 2012 6:27 pm  
Blogger dya bunga said...

slalu dgr berita pelik2 dri china..haha..

November 09, 2012 8:50 pm  
Blogger zila manaf said...

sebenarnye kesenian ke kesian?

November 09, 2012 10:15 pm  
Blogger Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

agaknye diorang suka nak buat perkara cuba2 nie... nak test boleh ke tidak diorang buat benda tu.
tak pun, diorang suka buat sebab boleh masuk tb... hehe... ^^

November 10, 2012 12:46 am  
Blogger CikMunBlogger said...

hebat ! semuanya nak tersepit bagai . kucing pun pandai jaga diri . hehe

November 10, 2012 10:35 am  
Blogger 9n0L4 said...

extreme sgt dorang kalu wat pape. huhu.

November 11, 2012 8:29 am  
Blogger teha said...

mujo xprnah jatuh dlm ruang2 yg sempit.. hihihi :)

November 11, 2012 3:42 pm  
Blogger Suara Hati said...

macam manalah boleh tersepit macam tu sekali..huhu

minta dijauhkan daripada kita terjadi macam ni..

November 11, 2012 4:42 pm  
Blogger Lia Irdelia said...

ngeri betui..
hheheheh

November 11, 2012 7:24 pm  
Blogger deqjamucuxx said...

ngeri !

sakit tak ? haha

November 12, 2012 3:57 pm  
Blogger CekbOlat-bOlat said...

kahkah . nk trgelak pun hado . tapi betullah . China ni slalu ada masalah tercepitt .

November 12, 2012 8:29 pm  
Blogger chemay said...

takmo aihh tersekat kat benda2 macam ni.
ngeriiii
T___T

November 13, 2012 3:51 am  
Blogger ✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

adei... seghiaunya tengok.. huuu~

November 14, 2012 11:05 am  
Blogger Cik Kay Jue said...

macam2 la... macam mana la boleh tersepitkan?

November 28, 2012 12:24 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives