• Blue Lemonade Juice •
Level 151. Termangkuk Di Situ
Posted on Sunday, 28 October 2012| ↱ 24 Insan tulis komen

Assalamualaikum

Ehem... baiki tone suare jap. Laaaa~~. OK lunak tak..? Klu tak lunak bukan shar90 punye pasal... hahaa. Klu nak belaja seni suare ni, gi la skolah memandu ye [ perli sorang tu ] :). OK berbalik kepade topik asal dan anda diminta menghayati situasi yang bakal di tajmahkan dalam bentuk kate kate sakti dalam entry ni :D

Jangan bimbang walaupon terdapat unsur unsur sakti, dijamin tiade abugen, tiade kueo-hoo-peko, tiade kamehameha mahupon pendekar penyu yang senyum :). Nak tanye nih. Perasan tak yang lelaki cepat perasan klu di like, di poke, dan di hempuk. Bile gurl like je, siap nak hantar mesej berterime kasih. Sebenarnye nak start drama mane tau kot kot boleh ejas. Jangan silap ejas suda, tak pasal pasal luu ejas sama lutut waa... hahahaa. 

Baru je like dah nak bagi appreciation macam nak hasilkan buku ilmiah, mase tu tulis pakai ayat suci gile sampai semut pon tingin nak bace. Pastu kompem semut cakap, saye nak berhenti jadi semut, nak jadi gugurl plak sebab nak like jugak. Nak je tomoi tomoi orang cengini, orang like status luu yang di copy ntah mane dapat, bukan like luu. Shar90 sebagai lelaki pon terase meluat bile jumpe walling macam nih. 

Tu baru satu hal. Yang pantang tengok DP cun, mule r ber-hai hai. Time ni termakan semangkuk kuku kaki  pon tak perasan igat coco crunch. Sume kate puji pujian dia bagi nak suh gurl tu suke, klu jadi penjual insuran kompem laku. Tapi sape tak suke bile dah kene puji macam tu kan, kambing pon senyum klu kene puji. Dalam suke suke pon, orang tu rimas jugak klu duk memuji lain macam je kan..? Ade agenda xD

Klu tak layan plak lain citer. Ade yang bengang, ade yang marah. Yang takleh tahan kentot, boleh plak bagi ayat cedih selepas beliau tak dilayan... cedih cangat-cangat sampai mengkarung bawah batu pon menangis [ sebab tersepit xD ]. Waa jumpe satu ayat cedih bile tak brape dilayan iaitu "igat saye orang jahat ke..?". Perggh... cedih tu. Tak rase ke tu cedih..? Pohon menangis T^T

ade jugak dia kat sini tadi dah halau dah pengalas mangkuk penyu nih xP

Sterikanya, [ kate ganti ironinya ] golongan ni tak jadi diri sendri bile nak mengayat, terang terang nampak belang. Klu waa klik tgok walling macam ni, tetikus waa pon boleh gelak tau [tiade bukti luu tuduh waa menipu]. Klu pakai ayat ayat macam ni zaman sebelom **MLCA boleh la kot dan igat!! jangan sampai tersalah orang bile nak muntah bunge time walling mahupon IM... tengok dlu kot kot tu bini orang ke, mak orang... tak pasal pasal kene maki sebaldi penuh, boleh buat mandi :)

Maaf kerane keterbukaan dalam entry ini hari :)
Done_Lvl. 151

----------------------------------------------------------------------------------
Nota Kuku
**MLCA - Masak Lemak Cili Api
Penerangan : senang citer zaman sebelom MLCA nih sezaman dengan zaman Macedonia

Fakta tetap Fakta, Auta kekal Auta :)




24 Comments:

Blogger Sarah Mohd Saleh said...

hahahah.klakar lah entry ni,even dlm keadaan agk bbulu siamang p msih mamu untuk mmbuat lawak.hihi.

October 28, 2012 5:35 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

awak tu macam jeles jee tu hahahaha
btw ayat tak boleh blah. KENTOT. hahaha
taulah kite ni mamat tepoo <3 minah lupe hahahaha
:P
heyy sayang.
ignore je org gitu :)

October 28, 2012 6:19 pm  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

salam aidiladha :)

October 28, 2012 6:35 pm  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

yeah!u're rite..like je punnn..xP~

btw, nmpk tak permainan lelaki kat situ?nampak x?nampak x?hehe..

*sy nk tolong nges kn sbb ayt t0uching tu tp xterkeluar plak air mata ..sori..huhu..xD~

October 28, 2012 9:48 pm  
Blogger -meeSUPERGIRL- said...

xbyk lelaki mcm tuhh ... sy belum jmp lagi lelaki mcm tu. haha

October 29, 2012 3:57 am  
Blogger Arina Shamsul said...

hehehe,bab like mengelike ni saya pun kadang2 meluat juga..yang tak patut2 dapat like pun dapat..malas nak komen lettew..hehehe.

susah nak xplain lelebih kang terlebih pulak..hehehe.

October 29, 2012 8:01 am  
Blogger izzati husna said...

aku setuju sangat dengan entry kau ni,.. seriusly aku tak suka gak jenis lelaki macam tu... =-=' tah apa2 nak berkawan pun rasa macam... like seriously dia macam ni? =-='


10 bintang aku bagi kau atas entry macam ni ^^

October 29, 2012 11:35 am  
Blogger deqjamucuxx said...

*retis*

no comment ! haha

October 29, 2012 12:46 pm  
Blogger Kesuma Angsana said...

he he nk like N3 ni

October 29, 2012 5:15 pm  
Blogger 9n0L4 said...

beselaaaa. manusia ni suke bnde yg cntik. ;)

October 29, 2012 10:51 pm  
Blogger adyna said...

;)

October 29, 2012 11:58 pm  
Blogger CekbOlat-bOlat said...

mane button LIKE ? gua nak like entry kau ni . haha

October 30, 2012 12:47 am  
Blogger syiela said...

suka entry ni :)

October 30, 2012 11:06 am  
Blogger dya bunga said...

setakt ni xjumpa lgi laki cm tu.hhahaha

October 30, 2012 12:53 pm  
Blogger deqjamucuxx said...

lima ploh kali LIKE ! wink ^__^v

October 30, 2012 3:36 pm  
Blogger zila manaf said...

3juta hits hihi

October 30, 2012 10:53 pm  
Blogger aku HaniAsyira said...

ni mesti kes shar berbulu sungguh tgk yg jadi mcm ni kan..kan..kannn

October 31, 2012 11:43 am  
Blogger E'in said...

hahaha.. perasan sgt kaum adam wey... :p

October 31, 2012 11:51 am  
Blogger Khairun Solehah said...

so true lah.. ayat atoq memang best.. lama tak komen sn ..hehe =p

November 02, 2012 1:14 pm  
Blogger Nurulee said...

Hahaha. Ee pernah jumpa org camni. Serious! =D

November 02, 2012 3:08 pm  
Blogger teha said...

eerrkk... i pon xsuke.. hahaha !

November 02, 2012 11:04 pm  
Blogger 9n0L4 said...

aikkkk dah tukar biru keeeee. dah takleh godek entry lame ehhhh? huhu.

November 05, 2012 6:23 pm  
Blogger CikMunBlogger said...

haha , biasa lah tuu . :)
ada je yang tak puas hati kan .
senang senang offline je . hehe

November 10, 2012 5:30 pm  
Blogger Hanamiko Sakura said...

errkk? serius tak paham, ke HS baca laju? hahaha

December 16, 2012 2:04 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives