• Blue Lemonade Juice •
Tsuki Datayou ♥
Posted on Friday, 21 September 2012| ↱ 11 Insan tulis komen


Assalamualaikum

Haluu... ehem~
Sambil dengar orang nyayi lagu Carta Hati
Shar90 pon nak tunjuk something walaupon dah terlambat... huhuu
Special Case untuk yang Special :P

Yosh~~ 



Bile orang lukis special untuk kite, kite pon nak buat jugak... hehee
Nie lukis pakai PS cs4... Ade rupe skype..? hehee
khas untuk Detective Fiqa
sori buruk... sume line terbengkang bengkok... hee
[ Doodle credit to DF... shar90 wat BG skype jew... hee ]




1 25 1 14 7 . 9 12 15 22 5 25 15 21 . 19 15 13 21 3 8

Watashi wa Tsuki Yanen... Anata :)





Jaa ne :)




11 Comments:

Blogger Everything's Everythings said...

ooohhh!
ni blog Shinichi dia rupanya..

igtkan tadi Df dah tukar layout xD
haha cantik doodle tu

September 21, 2012 9:08 pm  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

ehem3...jeles dengan org yg kreatif ni...:)

September 21, 2012 9:29 pm  
Blogger Nurulee said...

Kreatif betul =D

September 21, 2012 10:26 pm  
Blogger CikMunBlogger said...

AYAM ILOVEYOU SOMUCH

haha , main kira abc dekat 10 mnit gak lAH . akhirnya dapat jugak . nak main kod kod dgn bf titew pulak lah . huhu XD

September 21, 2012 11:02 pm  
Blogger Sarah Mohd Saleh said...

eh cantekkk.kreatif makwe pakwe ni ;)

September 21, 2012 11:15 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

ehehehe.
abang.
1257 3914201 127 :) hehehe

sayang awakk .

muaahhh muaahhh
:P hahahaha

tsuki dayouu anata :)

September 21, 2012 11:50 pm  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

ewah2..cantik2..like..
best la pandai n kreatif kan..:)
jeles ktw .. hehe ..
*thumbs up...^^
xD

September 22, 2012 1:19 am  
Blogger Michelle Hopell said...

arigato gonzaimas. haha
kirim salam kat org yg special tu. :D

September 22, 2012 2:14 pm  
Blogger -meeSUPERGIRL- said...

korang couple ke?

September 23, 2012 8:13 pm  
Blogger Hanamiko Sakura said...

hah! kantoi~ hehe

September 24, 2012 12:03 am  
Blogger E'in said...

untung aaa pandai lukis.. kite jeles!

September 24, 2012 8:56 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives