• Blue Lemonade Juice •
Falsiee~ ♥
Posted on Friday, 14 September 2012| ↱ 9 Insan tulis komen


Assalamualaikum
lame shar90 tak update :)
[ senyum je xupdate x) ]

Kali nie pon takde pape nak di citer sebab jiwe dah kekering nafsu nak berblog... hee. Cume nak tunjuk pic makhluk pra-sejarah yang ade kat tempat kite nih. Ketam ni ade kat kawasan sekitar kite je, cume kite tak pernah jumpe sebab nenek ketam ni di kategori jarang di jumpai. Bangga dapat jumpe fossil yang still hidup... kay reka :P

Dah cepat tengok n cube TEKA NAME sotong nih ape..?
hint : jengking



Shar90 pernah bela sotong ni penuh satu tabung... hahahaa xD


Jaa ne :D




9 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

Df rindu awak tak update :P hahahaha

btwkan susah kott. ketam tu comell mcm tuan belog ni. #comellah sangat ahahaha

September 14, 2012 11:33 am  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

ketam ke sotong? napa ttiba ada 'sotong' plak ni...hehehe

September 14, 2012 2:45 pm  
Blogger shar90 said...

DF : eh!! parasit tu xcomel tp cool... hee xP

September 14, 2012 8:08 pm  
Blogger teha said...

eh , sotong ke tu ? hahahah !

September 15, 2012 8:56 am  
Blogger dear yayah said...

comelnye.. anak ketam ke hape?

September 15, 2012 8:59 am  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

bdn dy cm semut..dy punye 'tgn' tu cm kala jengking..hehe..tp owner blog tulis ketam?sotong?..apekah sebenarnye?seriusly..xpenah nmpk..xD

September 16, 2012 10:30 pm  
Blogger aku HaniAsyira said...

tak tahu lah penah tgk ke tak.. boleh tak camtu?? heee~~

September 17, 2012 12:15 pm  
Blogger E'in said...

kala jengking! haha

September 17, 2012 1:09 pm  
Blogger -meeSUPERGIRL- said...

kacuk dgn semut agaknye .. haha

September 18, 2012 1:43 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives