• Blue Lemonade Juice •
Appraiser ♥
Posted on Thursday, 30 August 2012| ↱ 22 Insan tulis komen




...pagi tadi selepas subuh
Mimpi Hillary Clinton
Suruh Alihkan Meja Makan 
Dia 
ke Ruang Tamu
kau ade..?
xP



Sape mampu tafsir mimpi shar90 ni..?
hahaa :D

Got any absurd dreams..?
share lah skit xD





22 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

hahaha sampai macam tu sekali??? :D

August 30, 2012 5:16 pm  
Blogger shar90 said...

Detective Fiqa yelah... ce tafsir... hehee xP

August 30, 2012 5:25 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

takmo tafsir2. :P hehehe

August 30, 2012 5:32 pm  
Blogger shar90 said...

Detective Fiqa tumbuk kang... hahaa xP

August 30, 2012 5:32 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

sape tu?

August 30, 2012 6:05 pm  
Blogger Dakara said...

peliknye mimpi, hahaaa XD

mungkin ada org ramai nak dtg rumah kot, heheee :D

August 30, 2012 9:59 pm  
Blogger aNiss :):) said...

amboi melampau!! haha. tafsir mimpi?? err maybe mainan syaitan semata-mata :P

August 31, 2012 5:32 am  
Blogger -meeSUPERGIRL- said...

maksud mimpi = jgn nak perasan sgt . hahahaha

August 31, 2012 11:00 am  
Blogger Nurulee said...

Hahaha. Tak boleh tafsir dah ni, kena mintak tolong Harry Potter =D

August 31, 2012 5:57 pm  
Blogger Sarah Mohd Saleh said...

dasatttt sgt ni okeee ;)

August 31, 2012 9:38 pm  
Anonymous NUR said...

Maknanya ada harapan jadi prime minister!
Hehe lawak je

August 31, 2012 10:08 pm  
Blogger Cik Kay Jue said...

boleh pula.. hish2... entah la tak tau la apa maksud tersirat mimpi shar90 tu.. huhu..

September 01, 2012 1:01 am  
Blogger Cik Kay Jue said...

boleh pula.. hish2... entah la tak tau la apa maksud tersirat mimpi shar90 tu.. huhu..

September 01, 2012 1:01 am  
Blogger CikMunBlogger said...

haha . itu tanda nya , boleh mohon jadi orang gaji kat istana mun lah . huhu XD

September 01, 2012 7:52 am  
Blogger E'in said...

mimpi tu mainan tido semata2.. hahahaha

September 01, 2012 9:49 pm  
Blogger Everything's Everythings said...

oh this is bad.. bad...
lol

September 02, 2012 1:15 pm  
Blogger Michelle Hopell said...

tafsiran aku, kau tipu ! haha :P

September 02, 2012 8:55 pm  
Blogger 9n0L4 said...

amboihhhh. smpai ke situ di mimpi kan nyaaaaa. ;)

September 03, 2012 11:19 pm  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

dia suruh buat rumah terbuka lettew..hakhak..

*btw,mimpi tu mainan tido jer..^^

September 04, 2012 2:06 am  
Blogger Momo said...

oh damn..kenapa tak mimpi obama? haha

September 04, 2012 2:47 pm  
Blogger Pelangi Biru said...

kahkah . kemain mmpi hillary clinton bagai dah pakcikk sorang niee . haahha

September 08, 2012 5:47 pm  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

salam n hye shar90 :)
lama cik lynn xjnguk2 sini...

dhsyat tu mimpi dia...hehe

September 14, 2012 7:46 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives