• Blue Lemonade Juice •
Selamat Hari Raya ♥
Posted on Friday, 17 August 2012| ↱ 20 Insan tulis komen


Assalamualaikum
huhuuu

Sekejap je dah nak tinggalkan bulan Ramadhan
Tak lame lagi dah nak raye... huhuu
Tahun nie shar90 macam tahun tahun lepas, takde nak beraye sakan sangat :)
Shar90 tak balik kampung sebab memang kampung kat Dungun... hee
Hmm... ade something yang shar90 perasan setiap kali raye kat Dungun ni
[ sampai part ni letrik putus... grr~ >,< ]

1 Syawal
mesti hujan renyai renyai, tahun lepas tak pasti sangat, macam tak hujan xD
[ sebab bangun tito lambat :p ]
Dari tahun 2000 sampai 2010, kompem hujan rahmat kot :)... waa memang takde keje
setiap 1 Syawal, keje waa check keadaan cuaca... hehee
Tahun nie Wallahu'alam :)

Kesempatan Ni
Admin blog Lemonade Green Juice
Shar90 n Detektif Fiqa nak ucapkan
Selamat Hari Raya Aidilfitri



Kad raya ni shar90 lukis sendiri maaf klu kad ni tak menarik... baru ade FEEL ucap selamat hari raya... nyaaahahaa~ xD
[ lupe nak lukis pelita... huhuu ]
ade sape sape yang baik hati nak bagi shar90 duit raye..? huhuu



Jaa ne, raye2 nak g ngorat jap :P




20 Comments:

Blogger aku HaniAsyira said...

selamat hari raya juga shar.. dulu2 rumah lama sy raya jer tak ada air.. lagi susah

August 17, 2012 1:34 am  
Blogger Dakara said...

selamat hari raye, saye balik dungun raye ke 3, heheee :D

August 17, 2012 1:49 am  
Blogger CikMunBlogger said...

sila tinggal kan pin akaun bank untuk duit raya . hikhokk ! XD

Selamat Hari Raya :D

August 17, 2012 6:17 am  
Blogger SyamimiNazifa said...

selamat hari raya :>

August 17, 2012 12:31 pm  
Blogger 9n0L4 said...

slmt hr raye in advance. maaf zahir batin. nak duet raye, dtg la rumah. ;)

August 17, 2012 12:59 pm  
Blogger Fahz said...

salam lebaran dari Fahz.semoga lebaran ini memberi kegembiraan dan keceriaan kpd kita semua. :)

August 17, 2012 2:03 pm  
Blogger Sarah Mohd Saleh said...

bhahahaha..mmg keje lu jd pengkaji ramalan cuaca lah gamaknyaaaa.slmat ali layaaa ;D

August 17, 2012 5:40 pm  
Blogger Shasha Yacob said...

happy raya. maaf zahir batin.

August 17, 2012 7:26 pm  
Blogger Sally Yatiey said...

Selamat Hari Raya ;D

August 17, 2012 8:32 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

selamat hari raye wahai abgku yg tersoyong :P hahah :D
waa sayang luu okay? so duit raye waa jgn lupee hahaha

August 17, 2012 10:20 pm  
Blogger shar90 said...

Detective Fiqa duet raye xde tp waa sayang luu jgak comot :P

August 17, 2012 10:31 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

takpe yg penting dalam sampul tu ada sayang :P hahaha duitt waa tak pndang :P

August 17, 2012 11:10 pm  
Blogger shar90 said...

Detective Fiqa hehehee... kompem waa isi penuh... hahaa :P

August 17, 2012 11:12 pm  
Blogger ~~oOpEt~~ said...

selamat hari raya.. maaf zahir dan batin :)

August 18, 2012 9:37 pm  
Blogger Michelle Hopell said...

selamat hari raya tuk awak bedua , fiqa awak tu .. hihi~ mana duit raya? hihik

August 19, 2012 8:11 pm  
Blogger Cik Kay Jue said...

wah caya la.. buat kad sendiri.. smart.. salam aidilfitri juga.. :)

August 20, 2012 9:47 pm  
Blogger Ain Riez said...

slmat hari raye anda . lukis untuk ain pula !

August 21, 2012 8:10 pm  
Blogger 9n0L4 said...

tahun ni raye pertama, panasssss. hee. ;)

August 26, 2012 7:53 pm  
Blogger aNiss :):) said...

SELAMAT HARI RAYA yaa :DD

August 27, 2012 6:03 pm  
Blogger E'in said...

selamat hari raya aidilfitri.. :)

August 27, 2012 7:37 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives