• Blue Lemonade Juice •
Denshi ♥
Posted on Sunday, 12 August 2012| ↱ 23 Insan tulis komen


Assalamualaikum
Pernah dengar lagu lagu asing tak ?? Tak faham pon layan je kan ?? hee
Klu ye, kite same laa...  err
Shar90 suke sangat layan lagu lagu yang sepatah perkataan pon tak tau maksud asalkan perut rase kenyang time layan pastu macam boleh redakan jiwa yang nak memberontak nih... hee
[ Terase macam kene tipu hidup hidup tak..?? :P ]

Shar90 layan sampai tumbuh sesunggut :p
>.<V

Kimi Ga Ireba


Lagu ni biase kuar bile ade scene aksi skit... dengar je dah excited... hee


Newsong Tacica


Waa punye +fav. WAJIB dengar. Sekali dengar dah mengigau sebab best sangat sampai tak faham... hee

BlueBird


AnoSora atau BlueBird... try click xD

Go! Flow


We are fighting dreamer... +fav mase fom3 dlu... dengar je rse macam nak g gaduh je... hee

Harmonia


Yang ni rase rilek je mase dengar... suuuukee~~ hueh

Raiko Alive


Yang ni, +fav sepanjang mase. Bile pasang lagu ni, rase je sedih je tapi yang lagi sedih bile waa tak faham... huhuu

sape sape nak share lagu yang dia suke n xfaham mcm waa... hee
ANY SUGGESTIONS..?? :P
lagu pape pon melayu ke jepun ke... asalkan best :D
takpe lah klu takde... huhuu

Macam Budak Budak Je Kan..?
dah tu..? :P


Jaa ne :)




23 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

hahaha semua laguu waa minatt. cehhh lolat abg errr. apa yg org minat. sibukk sibukk je minatt hahahaha

August 12, 2012 7:59 pm  
Blogger shar90 said...

Detective Fiqa grr... dia tiru kite xmo ngaku... gusti kang... hahaa xP

August 12, 2012 8:01 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

apenyerr. abg yg tiruu!! hahaha

August 12, 2012 8:07 pm  
Blogger shar90 said...

Detective Fiqa mane ade... huhuu... ade jgak yg kene gusti betol2 kang... hahaa xP

August 12, 2012 8:15 pm  
Blogger ❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

alaaa. .best2 lagu 2. .1 ost anime sy ska sbb comel2 ckit bnyi dia. .yotsuba no Clover -kagamine rin- :)

August 12, 2012 8:25 pm  
Blogger Dakara said...

Sume lagu dari anime, heheee. Sy ade 1 lagu yg sy minat, tajuk dia koko ni iru yo, tak paham jugak pe dia cakap, huhuuu

August 12, 2012 11:33 pm  
Blogger aku HaniAsyira said...

yg lagu last masa detective conan best lah,,

August 12, 2012 11:59 pm  
Blogger BeskuT MeRy said...

adek beradik gaduh kat komen. wa suka. ai ai ai.

August 13, 2012 9:23 am  
Blogger Hanamiko Sakura said...

sekarang ni saya sedang berjinak-jinak nak dengar lagu nihon.. hoho XD

August 13, 2012 11:54 am  
Blogger Detective Fiqa said...

tak heran pon :P and tak takut. :P hahahaha

August 13, 2012 2:05 pm  
Blogger shar90 said...

Detective Fiqa xtatot?? huh... hahahaa... klu kene gusti betol2 bru tau takot ke tak... ehehee :P

August 13, 2012 5:45 pm  
Blogger 9n0L4 said...

lagu apo niiiii. hehe. lagu jepun mirae okey jugak kan. ;)

August 13, 2012 9:20 pm  
Blogger E'in said...

dgr lagu korea lps tu nyanyi ikut lirik sendiri.. hahahaha

August 13, 2012 9:34 pm  
Blogger Khairun Solehah said...

boleh ar tahan lagu2 ni ^_^.. Kalau solehah, solehah dengar lagu korea dari band cn.blue.. Walaupun tak faham,tp still layan=)

August 14, 2012 12:52 am  
Blogger Nurulee said...

Suka lagu Atashinci. haha. Even tak tau lirik tp nyanyi jugak sesuka hati =D

August 14, 2012 4:08 pm  
Blogger -meeSUPERGIRL- said...

lagu naruto paling best!!

August 14, 2012 5:28 pm  
Blogger ~~oOpEt~~ said...

xpernah dgar.. certain2 ja pernah.. hehe :D

August 15, 2012 12:44 pm  
Blogger eyjalukman said...

wahh minat lagu2 jepunni . haha sama lah . kita plak minat lgu2 korea even apa dy ckp pn tk phm . haha

August 15, 2012 10:31 pm  
Blogger Atieqah Arr said...

Naruto OST - Closer (Joe Inoue)
Fairytale OST - Snow fairy
Kite pun suke sangat layan OST Anime ni :)

August 16, 2012 8:55 am  
Blogger teha said...

first time lagu2 sume tu =='

August 16, 2012 10:56 am  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

interesting la lagu2 y dy dgr..tp ktw xuke sgt dgr lagu y xphm ni..lyn sekali sekala boleh la..bile dpt menghayati lirik baru best..hehe..xD

August 16, 2012 12:59 pm  
Blogger Syamira Yahya said...

suke denga lagu korea, hee.
pena denga lagu DC & naruto tu je yg lain xtau :D

August 16, 2012 2:26 pm  
Blogger Cik Kay Jue said...

ea eh.. shar90 pun suka lagu2 ni.. hehehe. ckj pun.. yang lagu kimi ga ireba tu.. ckj suka.. best ! selalu jadi part yang paling ckj suka.. :P

lagi newsong tacica, bluebird baru je dengar tadi.. hm..best..

ckj suka sgt go! flow... hehehe..

betul3.. lagu harmonia relax je dengar.. >__<

hehehe.. betul... memang sedih sebab tak faham.. :)

lagu2 anime ni bestkan? tapi tak faham... huhu.. ckj suka lagu little plant.. anime law of ueki.. shar90 tgk tak cerita tu? :)

mana ada macam2 budak2...

August 16, 2012 4:00 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives