• Blue Lemonade Juice •
Korekushon ♥
Posted on Sunday, 5 August 2012| ↱ 24 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Shar90 nak kongsi ape yang dia kumpul selama ni... hehee. Waa dah kumpul benda benda alergik ni start dari sekolah lagi :D
Let's start the tour xD


Lukisan lukisan atas kertas A3 yang dilipat... waa beli kertas A3 sebab nak buat lukisan kejuruteraan tapi dah lari kot dari niat asal... hehehe :P 

Waa tak beli sume nih n jauh skali mencuri... hee


 Manga Doraemon, pon waa tak beli sume. Waa masuk pertandingan melukis n dapat tempat saguhati, jadi tu lah hadiahnye. Manga Detective Conan plak ade satu je, tu pon beli mase fom3... hee :)

Walaupon tak beli manga Detective Conan, waa kumpul dalam lappy... hee xD 

DC Movies... :D

Klu majalah plak, shar90 tak layan sangat tapi kreko buruk ade r. Ujang pon ade tapi dah jadi debu... hahaha

Ni yang ade dalam Kreko "The Phantom Of Baker Street"

Bleach pon ade :)

Siap ade poster lagi dia bagi dalam tuh xD

Yang ni pon ade... :)

Yang ni bukan koleksi sangat tapi buku nota Detective Conan sempena promote movie "The Phantom Of Baker Street"

Saje tunjuk dalam blog nak kasi "budak tu" jeles... ehheee :P

Tu je koleksi mase zaman shar90 berhingus, skarang pon berhingus lagi tapi dah pandai kesat sendiri... hee. 
Klu tak keberatan jom g tengok koleksi Detective Fiqa plak File 90: Kes My Collection... jom gerak... hehee <3

Jaa ne :)




24 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

nguehh!!! nii ygg nak mnrajukk nii. hahahaha dia punyer collection dia semua dia tunjukk takpe2. kite punyer tak nak action jee. malas nak masuk byk2 hahahaha :P

August 05, 2012 6:33 pm  
Blogger shar90 said...

Detective Fiqa ololoo... jgn majuk tomey... hehee... bukan nk action, saje je nk kenekan detektif tu sorng... hee :P

August 05, 2012 6:37 pm  
Blogger Acik Ain said...

ceeyytt , nakk nnges tgokk lkisan tue . jelezz pandaai mlukis , nakk jgakk !

August 05, 2012 6:48 pm  
Blogger Sally Yatiey said...

Banyaknya koleksi!

August 05, 2012 7:18 pm  
Blogger Hanamiko Sakura said...

bestnya >< saya ada member, pun gila detective conan gak.. semua dia ada..

jeles satu ribu kali.. haha

August 05, 2012 7:25 pm  
Blogger Yura said...

ala!!! jelesnye!! tak boleh jadi ni >.< Figura tu sumer comel ... geramgeramgeram!

August 05, 2012 8:24 pm  
Blogger Dakara said...

waaa jeles la, nak buku nota tu, hehee :D

August 05, 2012 8:57 pm  
Blogger 9n0L4 said...

byknyeeeeee. ehhh, header baru ye. sharfiqa? hehehe.

August 05, 2012 10:41 pm  
Blogger gadismanja said...

mcm abg sy suke sgt bace komik2 kartun ,, mcm budak2 ,,dah beli pahtu habis bace letak mane2,, huh ,,

August 05, 2012 11:22 pm  
Blogger iema ツ said...

haha . boleh pinjam tak doraemon tu ?

August 06, 2012 12:29 am  
Blogger Lystra Lily said...

Ini mmg betul2 minat detective conan ni

August 06, 2012 7:21 am  
Blogger -meeSUPERGIRL- said...

Mu obses sangat ! baik kumpul gambor mee . HAHAHAHAHA

August 06, 2012 2:35 pm  
Blogger E'in said...

byk gile komik die!! hehe

August 06, 2012 2:38 pm  
Blogger Nurulee said...

Smart gila lukisan. serious! awesome.

http://thenurulee.blogspot.com/2012/08/proud-of-you-hero-of-malaysia-dlcw.html

August 06, 2012 3:24 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

cehhh kene pon. kite ler tuu. ==" fine~~~

August 06, 2012 3:41 pm  
Blogger shar90 said...

Detective Fiqa ehehheee... ololoo... gurau je... hee xP

August 06, 2012 3:59 pm  
Blogger ELFarahin said...

:O Apsal tak cakap je ada gambar NARUTO!! Hensem! Conan lagi! Uishhh~~ >///<

August 06, 2012 6:05 pm  
Blogger ELFarahin said...

Tak bleh blah~ memang tak terblah! Awat anime segala tu SYOK-2 habeh~!! \(^0^)/

August 06, 2012 6:08 pm  
Blogger aku HaniAsyira said...

rumah ni penuh komik.. malas nak tunjuk bagi jeles.. ekeke..

August 06, 2012 11:52 pm  
Blogger inche hlovate said...

boleh geng dengan adik sye ni

August 07, 2012 12:42 pm  
Blogger ana fatihah said...

Bestnye..Nak pinjam boleh tak??hehe :)

August 07, 2012 6:02 pm  
Blogger Sarah Mohd Saleh said...

lbih kurg same je pakwe makwe ni.suke kmpul komik ;D

August 09, 2012 10:33 pm  
Blogger teha said...

wah2 ! minat nyee die dgn conan.. hee :)

August 11, 2012 6:54 pm  
Blogger Cik Kay Jue said...

wah banyak giler! best2...

August 16, 2012 5:20 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives