• Blue Lemonade Juice •
a Promise ♥
Posted on Sunday, 29 July 2012| ↱ 12 Insan tulis komen



Loyalty
When This Guy Said I'm Setia
He'll Be Setia for Every Second 
of 
Everyday.






He's not a guy made of steel.
he is
Color That Never Fades :P





12 Comments:

Blogger Hanamiko Sakura said...

urmm.. betul ke? <---- ayat nak cri gaduh.. hehehe

July 29, 2012 8:07 am  
Blogger aku HaniAsyira said...

setia ker?? fikir ni..

July 29, 2012 2:55 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

hmmmm

July 30, 2012 9:00 pm  
Blogger E'in said...

awak ke lelaki yg setia itu?

July 30, 2012 11:43 pm  
Blogger shar90 said...

Hanamiko Sakura mmg nk gaduh pon... hahaha xP

July 31, 2012 5:08 pm  
Blogger shar90 said...

aku HaniAsyira jgn duk pikir sangat lah... ekeke xP

July 31, 2012 5:08 pm  
Blogger shar90 said...

Detective Fiqa ehem ehem... hee :D

July 31, 2012 5:09 pm  
Blogger shar90 said...

Detective E'in ye kot... ahahaa xP

July 31, 2012 5:10 pm  
Blogger -meeSUPERGIRL- said...

untung lah SI DIA :)

July 31, 2012 7:30 pm  
Blogger Dakara said...

wah wah wah, kalau dah kata mesti dikota ye, nanti dia lari awak jugak yang merana :D

July 31, 2012 9:19 pm  
Blogger 9n0L4 said...

amboihhhhh. ayat jiwang tak menahan². huhu.

August 02, 2012 11:33 pm  
Blogger E'in said...

awak dlm hati ade taman, bile nak update baru? heeee

August 03, 2012 10:45 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives