• Blue Lemonade Juice •
iHug ♥
Posted on Sunday, 23 September 2012| ↱ 11 Insan tulis komen

Assalamualaikum

Haluu... dulu kan dulu kan, blog ni slalu update pasal manga, manwha, doodle
Senang citer sume pasal kartun r... hee... waa suke jadi budak xD

Ehem... lame tak masokkan pic yang dilukis sendiri dalam blog
Bosan kot bile xde pape nak buat... jadi melakar lew
Kadang kadang bosan mengumbirakan xP

Chibi Modo

learning chibi :)

chibikan watak kegemaran xD

scan xlawa... huhuu

hohoo... youth like a springtimeee~


pilih mane yang nak peluk 
iTomey ade situasi dimane...

...sakura dah cair

...naruto super jeles "D

Naruto nampak super jeles~ Sebab..?

...sebab sasuke dah pandai senyum :)
Sasuke senyum~.. hee

Hug me plis~

"Lee Min Ho! Esok waa ganti luu berlakon se-scene dua... hohoo"
"Waa pon nak pelukkan... huhuu"


Dalam banyak2 nih, nak peluk sape..? xD




Jaa ne

[ komen ]




11 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

hmm dalam banyak-banyak ni sy nak PELUK awak jee hahahaha :P boleh tak?

September 24, 2012 3:01 pm  
Blogger shar90 said...

meh r sini klu brani... hahahaa

September 24, 2012 3:12 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

memang pon. #after sah
hahahahaha

September 24, 2012 3:18 pm  
Blogger CikMunBlogger said...

woot woot ~
comel giler kartun tuuu . hehe

September 24, 2012 4:21 pm  
Blogger shar90 said...

amboi DF... ahahaa... xmenyempat :P

September 24, 2012 7:39 pm  
Blogger Everything's Everythings said...

Amboi2 hahah
lawa betul lukisan naruto..
nnti tlg lukiskan Kirito, Sword Art Online boleh tak? ;P

September 24, 2012 8:21 pm  
Blogger -meeSUPERGIRL- said...

lukis arale chan satu ..

September 26, 2012 1:41 am  
Blogger Momo said...

aih..aku jumpa shinichi dengan ran la kat sini.. hai!!! #lambai kuat2 sampai tercabut tangan#

kau boleh drawing watak natsu fairy tail tak?????

September 26, 2012 3:21 pm  
Blogger 9n0L4 said...

nak peluk yg bwh skali tu. hehe.

September 26, 2012 10:57 pm  
Blogger Everything's Everythings said...

Salam ;D
anda ditagged! ^^

http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-tangkap-follower-banyak-banyak_27.html

September 27, 2012 12:17 pm  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

wah..!comel2..geng2 naruto..

lukis la hinata sekali..hinata da ler comel..di'chibi'kan..mesti 'triple' comel..xD

September 27, 2012 5:15 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives