• Blue Lemonade Juice •
Tutup
Posted on Thursday, 31 May 2012| ↱ 11 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Huh... betol ke nk buat keputusan nih... hehee. Keputusan ape plak nih? xD. Keputusan untuk tutup semua laman-laman sosial... FB ke, Twitter ke, Formspring ke n termasok blog nih.


Err... bukan ape, rase benda-benda nih dah me-lagho kan shar90. FB dah tutup, twitter pon dah xde. Formspring menanti  mase, same gak dengan blog nih. BW pon dah malas. Jadi keputusan untuk menutup sume tu adalah keputusan terbaik. Atau biarkan saje? huh

Tapi mesti rindu kat sume tu nanti... hehee. Takpe, klo rindu boleh aktifkan balik... hehee. Entry ni pon tak panjang. Dah lame xbuat entry. Gile malas nak buat sume ni :)

p/s: FS pon dah xde... tp blog? macam mane nk tutup? ahahhaa xP, twitter aktif balik, FS pon same n blog xjadi tutup... hahahaa. FB tetap terkubur. Sebab mahkamah tinggi persekutuaan blogger n twitter xkasi saye buat camtu... hehee. Lagipon mase tutup xde saksi, jadi xsah... hehee. Siap trime notis 24jam untuk buke balik... hee. Sekian :)

Kay dah tu jer...
Tataa :)





11 Comments:

Blogger Cik Penguin_Solehah said...

em,key, nanti kita tak boleh gaduhkan atoq ='(

May 31, 2012 1:44 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

abang memang tauu :( pergi tutup kenapa. mcam mna fiqa nak skype dgn abg nanti :( sampai hatiii

May 31, 2012 1:47 pm  
Blogger shar90 said...

solehah : hee... awk ade rmai lagi member lain xD

May 31, 2012 1:58 pm  
Blogger shar90 said...

adik : hepilah dik,,, dah lame abg pikir sume nie... hehehee xD
adik tetap di hati :)

May 31, 2012 1:59 pm  
Blogger ♥e'in♥ said...

laaaaaaaa.. xyah tutup le..

May 31, 2012 2:24 pm  
Blogger gadismanja said...

huwaaa :( awk nak tgglkan saya ??? oh tidakk ,, hancur atiku ,, sedih tahap gaban neyh ,, muahhahahahaha ,, awk laa geng saya ,, nape nk tutup ,,alahai pengerang jantung ku ,, cehhhh ,, ayat2 diatas tiada kene mengena antara saya ngn shar ,, hahaha ,, rileks laa shar ,, awat mao tutup2 ney ,, takpe2 ,, awk relak je laa ,, ade mase awk post entry pasal sy je ,, hak3 ,, k sy gedik ,, maafkan saya ,, haha ,, rileks ler ,, tak besh ler mcm neyh kan ,, sy da laa tak on skype lagi ,, huk3 ,, ingat kan persahabatan alam maya neyh kekal laa ,, huwaaaaaa :(

May 31, 2012 4:18 pm  
Blogger Cik Penguin_Solehah said...

shar90:haha,tapi atoq shar90 cuma ada sorang=p

June 01, 2012 3:13 pm  
Blogger dear yayah said...

la, xpyh tutup blog ni hah, kalu rjin, org singgah.. xperlu update selalu pn xpe :)

June 04, 2012 8:19 am  
Blogger Syamira Yahya said...

eh serius ke nak tutup blog? :|
*fb sye pon da lame trkubur, hehe

June 04, 2012 4:05 pm  
Blogger Hani Shaa said...

hehe .. xpayah laa tutup blog nie .. nanti x dapat laa Hani komen2 entry shar .. huhuhu ~~

June 05, 2012 10:34 am  
Blogger 9n0L4 said...

propa jelah ni. huhu.

June 06, 2012 10:15 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives