• Blue Lemonade Juice •
Pattern
Posted on Monday, 4 June 2012| ↱ 17 Insan tulis komen

Assalamualaikum... Senang citer nak ckp yang entry ni tentang lelaki... hehee. Taste setiap lelaki lain-lain. Taste yang memandang pon lain-lain. Ape main taste2...?? Nak bertumbuk...?? hahahaa... jangan seyes lagi :P. Tibe-tibe je kan. Bukan ape, muke shar90 dah berubah sikit, dah bermisai + janggut.  


1st time ade janggut + misai nih... hehee. Yang mane lagi elok? Cukur @ biarkan @ stylekan skit... hee. Rase-rase nak biarkan dlm keadaan nipis sokmo. Nipis pakai hair clipper :D... huehe. Best plak tgok org yang ade jambang nih, nampak cool jew kan xD.


Klo tebal nampak serabut plak kan. Nipis-nipis sudah... hehee. Awalnye shar90 pikir pasal nih... hee. Janggut dgn misai baru je nak blaja tumbuh... hahahaa xP. Walaupon nipis lagi nih, dah ade yang suruh cukur... huhuu. Tapi xpe, nanti saye buang ye... hehehee. Sekarang nak berangan jap xP.






Pergh... seksi tak?? hahhaaa. Rase berkenan plak dgn style yang ats skali tuh. Rase macam lelaki sejati je... ekekee :P. Style Johnny Depp, ringkas tp smart... nak buat mcm tu gak... hee xD. 

Tapi, kene ke muke shar90 ade jambang?? Err... ahahaa. Takpe lah, rase nk cukur dlu lah mcm dia suruh. Hmm... ntah bile nak cukur. Berangan jelah simpan jambang... hehee. Simpan jambang pastu botakkan kepale, syok gak... ehee

Mcm ni kot klo betol2 ade jambang... huk3 xD. Yang kiri ori, ade misai skit... tu pon dah trime notis utk bercukur... tehee xD

Kay dah
19.25.7-3,9.14.20,1-1.25.7
Sayonara~





17 Comments:

Blogger gadismanja said...

hahaha ,, janggut seciput ngn misai nipis baru ar macho ,, neyh nk bejambang lak ,, cam pak lebai ,, hahaha ,,

June 04, 2012 6:18 pm  
Blogger Alynn Nyzaa said...

tanpa misai tanpa janggut lagi ok kot...huhu~ depends pd pndgn org ^^
lain org lain pndpt (:

June 04, 2012 6:46 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

singgah..singgah...tgh singgah blog saya eh...

June 04, 2012 7:18 pm  
Blogger aku HaniAsyira said...

peweeeettt... hahaha.. kalo cam johnny depp comel lah.. hohoho..

June 04, 2012 7:45 pm  
Blogger nurul cHempaka said...

hehe..kena la weyh ada misai! baru machooooo!

June 04, 2012 8:08 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

saya dah taip panjang tadi tp komputer buat hal so kena restart... :(

tp kan..Shar xnak ke yg mcm ni...kikiki..ni dua2 gmbr Mihawk...
nak tgk gmbr dia lagi byk google image je lah mihawk...

http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2010/348/9/8/drakul_mihawk_in_pose_colored_by_lordbalda-d34upe5.jpg

atau ini...

http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2010/283/d/6/juracule_mihawk_by_hardcandy23-d30ipcm.jpg

....

oh..dia dari cerita One Piece.

June 04, 2012 8:18 pm  
Blogger Dakara said...

waa, dah macam takeshi kaneshiro, hohohoo :D

June 05, 2012 12:30 am  
Blogger 9n0L4 said...

haha. boleh lah sikit, ala ala johny depp. ;)

June 05, 2012 8:55 am  
Blogger Hani Shaa said...

tanpa misai tapi biar laa ade janggut sikit baru nampak macho ok kot...hehe .. tapi tuu semua bgantung pada taste masing2 kan .. :D

June 05, 2012 10:32 am  
Blogger ~~oOpEt~~ said...

penampilan baru eh? haha.. kutn tuk fiqa?

June 05, 2012 2:34 pm  
Blogger Cik Penguin_Solehah said...

hehe,dah tua mestilah lah ada jangut ngn misai=p..

June 05, 2012 2:55 pm  
Blogger Hanamiko Sakura said...

buat style johnny deep.. xD

June 05, 2012 5:38 pm  
Blogger CikMunBlogger said...

huhu . nak buat sesuatu kena tengok jugakkan . hehe . but shar90 without jambang tuu , JAMBU weyhhhh ! :p

June 06, 2012 12:49 am  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

kalu ada nampak cam lagi macho kot...=p

June 06, 2012 1:25 am  
Blogger LuVidA^^ said...

nk laki yg ade janggut sejemput bole?? hahaha...

June 06, 2012 5:49 pm  
Blogger Syafiqah Othman said...

kalau piqah tgok lagi ada misai sikit2 tu macam serabut ja.hahah.. :) tpi depent la jenis muka.. ada yang sesuai ada tau.. heheh~

June 06, 2012 8:09 pm  
Blogger -SUPERGIRL- said...

kalau nk tahu semua gmbar yg ad tuh duda sy . hua3

June 06, 2012 11:03 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives