• Blue Lemonade Juice •
Situasi
Posted on Saturday, 26 May 2012| ↱ 16 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Lamenya xbuat entry. Entry kali ni pon ntah pape... hee. Sape nak jadi askar?? Angkat kening...hee. Klo nak jd the rock boleh r angkat kening... :P. Askar zman skarang xde kot mcm pics kat bawah tu, klo ad pon yg ringan2 jew :). Haa... xyah seram klo tgok sbb gmbar2 dlm entry ni, sumenye dr citer perang bukan yg betol2... hee.


 Nak tanye skit, kete proton wira sape plak yg salah parking tu?? hehee

Unit pemusnah bom... Best xD


Pakai baju ni pon xjamin selamat, jari pon xde cover xD

Best klo dapat handle benda nih... hee

Klo terkene peluru sniper .50 caliber kompem hancor xD


Sniper vs. sniper

Sniper Jerman... dah kene xD

Ce teka mane tangan kanan dia?? hehee

Usha jap... tugas sniper r... xD

Klo ade sorng je sniper dr pihak lwn... askar seramai ni pon jd takot xD

Klo ade yg tercedera, buat lew sehabis yg termampu... ubat2 xde xD

Serpihan grenade yg kecik pon bahaye xD

Tergolek :D

Hancosh... sticky boom meletup... klo sticky post yg meletup xde hal... huehe xP




Sesetengah squad khas tinggalkan signature dia kat musuh xD 

Trademark kat dahi skit xD

Reload jap... hehee. Sebijik peluru je xD

 Senjate yg perisik pakai... yg nie pelayan pkai kat tangan pastu cover gune kain
klo nk tembak sentuh je kat musuh... close encounter xD

Konklusinye, shar90 xmo jd askar... hahahaa xP. Bukan ape, xsanggup nak buat mexician standoff dgn musuh pkai senjate nih... xpasal2 xsempat kawen, klo dh berkeluarge pon xleh duk rumah... huehee :P


Bersyukur dapat duk zaman & negare yg aman, alhamdulillah :)
**pics xketerlaluan kan... hee. Igat nk letak pic yg perut terkluar tp... hmm xP

Kay dah... 19.25.7-1.4.11


16 Comments:

Blogger aku HaniAsyira said...

bersyukur jugak lah duduk negara tak ada perang kan.. =)

psst:: tinggi sy xmelebihi lagi rasenya kalau tak pakai heels.. =)

May 26, 2012 6:00 pm  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

yes..bersyukur sgt sbb duduk kat negara y aman dr peperangan ni..seram tgk gambar2 bwh2 ue..tp mereka y jdik askar ni sgt berani..tabik spring laa kat mereka2 ni..Jihad fi sabilillah.! ^^ ~

May 26, 2012 6:32 pm  
Blogger Cik Kay Jue said...

agak gerun tengok.. mudah2an keaman negara kita terus aman... Amin~~

May 26, 2012 6:52 pm  
Blogger gadismanja said...

haha ,, dulu ade cite2 nk jd askar ,, tp bukan askar mcm ni ,,askar sukan ,, hahahhaa ,, tp sejak tgglkan dunia sukan sume tu pon tgglkan jugak ,, haha

May 26, 2012 7:39 pm  
Blogger syahirah said...

Alhamdulillah kita duduk kat negara yg aman bebas perang.
kalau shar letak gambar perut terburai , confirm xnk tgk..

'neways , askar sekarang ni slalu buat latihan kat dlm hutan je..mcm abg saya.guna peluru kapur je.

warrgghh abg saya balik mlm ni.

May 26, 2012 7:59 pm  
Blogger Hanamiko Sakura said...

erk!


alhamdulillah.. kita duduk di negara aman..

ngeri kot tengok askar jenis macam ni.. hehe

May 26, 2012 8:37 pm  
Blogger Michelle Hopell said...

wahhh rasa nak main counter strike plak nengok photo2 nie
kikiki

May 26, 2012 9:18 pm  
Blogger teha said...

xnk carik husband askar.. hihihi :)

May 26, 2012 10:59 pm  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

seram tgk pic perang2 ni...harap2 malaysia xda la cmni...huhu

May 27, 2012 12:59 am  
Blogger Nurul Aisyah said...

mmg pelik la entry kali ni..hahahah ganaZZZ

May 27, 2012 1:53 pm  
Blogger Cik Yatt said...

btul bersyukur dok ngata aman..

gambaq mmg ngeri keh

May 28, 2012 5:13 pm  
Blogger Cik Penguin_Solehah said...

ramai jgk sedara and sepupu sepapat yang jadik askar.. nanti kita suh dia tembak atoq=p.. Btw,semoga keamanan negara kita berterusan^^

May 28, 2012 5:54 pm  
Blogger sis92 said...

huhu eden mmg tak minat askar2 nih

May 28, 2012 8:29 pm  
Blogger AlyNn NyzAa said...

xsuka askar2 ni...ganas sgt~ ;]

May 30, 2012 1:57 am  
Blogger Alynn Nyzaa said...

anda dtag: http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/05/segmen-ain-nak-review-blog-korang.html

May 30, 2012 4:44 am  
Blogger 9n0L4 said...

haah la. kete wira sape pulak tu. ade jugak nak interprem. ;)

June 08, 2012 8:07 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives