• Blue Lemonade Juice •
Titik Tolak Minatku =)
Posted on Sunday, 4 March 2012| ↱ 8 Insan tulis komen
Assalamualaikum... Ape citer arini!!? Ni citer dia, nak citer pasal aktviti mase lapang. Ni pon entry citer pasal menconteng. Kite sukwe, jd kite buat... kan kan :). Nampak logo copyright dA kat ats!!? COOL tak!!? ahahaa xD


Dah besar2 pon suke lagi kartun [yg reka kartun pon org dwase]. Bile suke satu2 bende tu, mule r cari kertas, pensil,,, nak lukis kartun... heheehe [budak besar minat versi lain skit]. Selain main lukis2, aku suke mewarne. Kasi hidop skit lukisan kite tu kan!!? Bukan aku je, sume pelukis suke hasil dia hidop :).    


Meh sini tgok keje hari minggu yg dlu2 puyer, kire part time suke2 ati "aku jew" :P :- 
whoops~ ni +fav aku... itachi yg nagis slpas selesaikan misi [Anbu Top Secret Mission]
my early art... mase ni lukis ats kertas kajang je pastu kaler r :)
Woooo~ ni pon +fav yg terbaru. KillerBee [Hulk Hogan], amacam jadi tak, spek dia mmg cam tu ea :) Sume kat ats ni xde lineart sbb xbrape reti, dah jd identiti shar90 kaler tros ats lukisan tangan tanpa lineart.
Yang ni je ade lineart, mmg xjadi line dia. [xreti]

Nie part lain plak. Aku xbuat lineart tp amik ngan member dA yg pro. Senang skit, main kalerkan jew sume lineart org. Biasenya org yg wat lineart mmg kasi kite kaler lineart dia, dia sndri pon akn kaler lineart tu :D.
 Tengok gaara, cool tak!!!? Aku buat expresi muke garang skit. Versi asal dia sedih skit... hheeheee
 Danzou, susah payah buat corak kat tangan dia, habis hancosh tangan dia... hehee. Yang penting nick name aku ade kat blakang dia... hehehee
Aku siap translate kan lam bahase melayu lagi. Yang sedih font Wild Words dah xfree lagi, sbb font ni dah jadi font ter-pemes skrang. Sape nak kene beli.
 Makan mase yg lame nk siap yg ni sbb amik tros dr manga chapter yg xclean lg.

Aku xreti buat bayang mase mewarne jd aku bnyak rujuk kat Fanart yg dah siap. Ape yg aku minat mmg kearah kebudakan kan!!? heheheee. Sbnarnya ni pon satu ilmu utk aku, leh blajar pakai adobe photoshop n tahu serba sedikit dunia grafik. 


Skrang ni aku rase ade minat plak nk main ngan doodle, aritu rase dah xmo buat. Lepas buat rase puas lak, best... hehehee


Cukup laa kan, nk g jalan2 plak :)







8 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

ni buat sndiri kahh ? wahh dahsyat ohhh :D
cantiklahh serius cantik and lebih cantik dr kita :D

March 04, 2012 5:13 pm  
Blogger gadismanja said...

mcm yg betul2 punye laa ,,caya laa

March 04, 2012 5:39 pm  
Blogger Fakhrul Haiyin said...

eh2, kau buat sndiri? hebat eh. ad bakat.

March 04, 2012 6:14 pm  
Blogger shar90 said...

@gadismanja yekew?? hahaa... mmg seboleh bolehnya nk same kan ngan yg beto... hehee

March 04, 2012 8:31 pm  
Blogger shar90 said...

@Fakhrul Haiyin ahahh... tenq... tp xpro pon... hahahaa

March 04, 2012 8:32 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa yosh... yang ats 100% wat sndri... yg bawah tolong kaler kan jew tp xler secantik yg asal...hehehee :D

March 04, 2012 9:14 pm  
Blogger aReLaN said...

nice.hohoh..btw,singgah & follow sini dari segmen tambah follower tanpa blogwalking by MD.salam perkenalan bro

March 04, 2012 10:44 pm  
Blogger shar90 said...

@aReLaN maseh... follow jgak :)

March 04, 2012 11:06 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives