• Blue Lemonade Juice •
Gadis Desa Lening
Posted on Friday, 2 March 2012| ↱ 6 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Tros kepada pengisian pasal Gadis Desa Lening. Tau ape "lening", same je maksud ngan "skrang ni". Tadi guwa pegi beli barang tp guwa duk lam kete je [seat depan]. Tetibe kuar sorng awek dr sbuah rumah. Style dia simple, berkain batik coklat, berbaju t-shirt kaler hitam lengan pendek, rambut ikat pony tail, berkulit cerah, kayuh fixie,,, [part kayuh fixie tu tipu :P] dia kluar dr rmh smate mate tuk menolong mak dia basuh lantai luar.


Sedang dia tunduk sini, tunduk sana,,, terconggok sini, terconggok sana. Guwa bisik kat hati kecik guwa,,, ni laa isteri guwa,,, guwa ketawa gatai sorang2.... heheheeehe **sambil gigit kuku jari** :P. Ape tidok nye, jarang gurls skrang pakai kain batik sarong kan. Tapi gurl ni pakai t-shirt, mesti berkonsep "glamer klasik" kan... heheehhee XD.


Bawah ni soklan yg pernah guwa tanya kat org ramai... orang ramai!!??? hahahhaaa. Part yg ni sume gurls je jawab... :) Soalan dia" kat rumah pakai kain batik/ sarong/ pelikat tak ? "... Ni jwpan dia...
 
[click pic tuk jelas]

Kene censor skit... tp yg nie xde kene mengene ngan entry arini :) Cume sedikit survey ringkas tentang pakaian desa... hehee. Mase aku otw g masjid, serempak plak lelaki pakai kain batik... kain batik sarong??? Ape nak jadi laa kan... hahaa

p/s: xleh bayang klo gurls berkain batik sarong, ber-t-shirt, rambut ikat pony tail kayuh fixie... muahahaahha
Kay r bai xD


6 Comments:

Blogger gadismanja said...

muahahahahahhaha ...
cex ah tak reti langsong pakai kain batik ,, huwaaaa :(
ibu pon tak pernah nak suroh pakai kain batik ..
btw,,pakai seluar selamat ,,
lg 1 klaw dlm rumah pon cex ah takleh kai sluar pendek :( nnty kena cubet ,,

March 02, 2012 5:10 pm  
Blogger shar90 said...

@gadismanja hehehhe... zaman dh brubah,,, ikot je utk kebaikan ummah... muehehee ;p

March 02, 2012 5:14 pm  
Blogger Diyana Norman said...

hahaha jujur tak reti pakai kain batik

March 02, 2012 5:21 pm  
Blogger shar90 said...

@Diyana Norman hahahhaa... same r,,, xpandai pkai kain pelikat :P

March 02, 2012 5:22 pm  
Blogger AiSyA LiEzA said...

shar90.. amboi.. dia un xpndai pakai kain pelikat ^^'' nk isteri pakai kain sarung.. whahahahah.. :P apa2 un smga dpt la ye.. amin.. ^^ :P

March 02, 2012 6:21 pm  
Blogger shar90 said...

@AiSyA LiEzA hahahhhaa... amin,,, nk cari yg pandai lps tu sruh dia ajar care nk pakai... muahahaaha :P

March 02, 2012 6:28 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives