• Blue Lemonade Juice •
SEGMEN: FOLLOWER BERTAMBAH KE BABBOM !!
Posted on Friday, 2 March 2012| ↱ 6 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Nak masok segmen lagi... muehehheee. Kali ne segmen: follower bertambah ke babbo!!. Ade yg dah prasan yg kite nie sukew benow masok segmen2 nih sume... hahahaaa. Dah gian nih, nak masok sume segmen, dah xde antidot leh ubat gian bersegmen. Ape nak jadi, jadi lah... hehehheee. Pagi petang siang malam, keje join segmen je... huahahaaa *sila ketawa sama sama ea* :P


Nak tag sape ea?? Hmm... tag cex ah leh!! Nampak dia pon suke join segmen... huehe. [eh, sblom terlupe... click banner tu info n join skali :)]


ADIOS XD


6 Comments:

Blogger gadismanja said...

dah join ,, meh laa bace entry http://gadeshmanje.blogspot.com/2012/03/segmenfollower-bertambah-ke-babbom.html

March 03, 2012 9:59 pm  
Blogger shar90 said...

whoops... hahaa... bagos :)

March 03, 2012 9:59 pm  
Blogger Saya mEmang suka Menuliz:D said...

terima kasih join..btw boleh ambil dah lencana tu..reena dah letakkan blog ni dlm group terbaru..=)

March 03, 2012 10:23 pm  
Blogger shar90 said...

most welcum... orite mmg best :)

March 03, 2012 11:42 pm  
Blogger Rafieq (◕‿◕)3 said...

http://apit555.blogspot.com/2012/03/ikut-segmen-si-reena.html
http://qeifar.blogspot.com/2012

Hai datang follow , dari grup sama .. Lolipop haha..

March 04, 2012 8:43 pm  
Blogger Diera Tekikushika said...

dtg dari segmen cik Reena. sy dari geng antirasuah lolipop. jom g blog saya pulak =)

April 01, 2012 12:40 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives