• Blue Lemonade Juice •
Segmen: Aku Ada Blog
Posted on Friday, 2 March 2012| ↱ 8 Insan tulis komen
Assalamualaikum... Elloo... Masok segmen lagi. Segmen kedua bulan nie. Aku saje jew masok, leh kenal blogger lain kan. Nak info klik banner ea :) Segmen kali nak kite nyate name samaran kite sbg blogger, name blog, url skali n usia blog. Senang jew :)


Nah amik ni:

  • Name samaran aku shar90
  • Name blog ni So Long Dude
  • shar90bez.blogspot.com
  • Usia blog ni dah nak masok 11 bulan
Tu jew... tataa~


8 Comments:

Blogger ::CIK LYNN:: said...

slmt bsegmen...=)

March 03, 2012 6:24 pm  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

slmt bsegmen...=)

March 03, 2012 6:24 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

suka sgt join segmen :P haha kalau mcm kita . wahhduhhii memang susah :P

March 03, 2012 6:29 pm  
Blogger shar90 said...

@::CIK LYNN:: maseh lynn... hehee

March 03, 2012 6:53 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa heheehe... blog xfemes camni mmg suke bersegmen segmen nih... hahahaa... blog dfiqa dah top... hehee

March 03, 2012 6:55 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

amboii. top apanyer. =.= hahaha
tak top laa adehh =.= anime dia yg top :P

March 03, 2012 8:21 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa hahaa... xngaku plak... hehee :P

March 03, 2012 8:51 pm  
Blogger Pka Rahim said...

hi dari segmen yang sama.
jemput singgah blog pka ye.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/segmen-aku-ada-blog.html

terima kasih! :)

March 05, 2012 10:58 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives