• Blue Lemonade Juice •
Segmen : Blog Reviewing by Haruno Hana
Posted on Monday, 5 March 2012| ↱ 9 Insan tulis komen
Assalamualaikum... Nampak banner kat ats tu. Haa... masok segmen lagi hari ni. Macam hari2 plak aku msok segmen kan... hehee. Kali ni pon kene tag olh cex ah... muehe. Tujuan msok mmg xlain, nak tambah member blogger ler, lg rmai lg meriah, lg riuh, lagi huru hara... hahahaa. Kay klo nk info klik banner XD.


Mangsa kali ni plak [maaf anda mangsa]: Fakhrul n 'mak cik' Syariza


Agogo beres XD


9 Comments:

Blogger Haruno Hana 하나 said...

thanks sudi join :D

March 05, 2012 2:22 pm  
Blogger shar90 said...

woops... xde hal... sukew2 :P

March 05, 2012 2:29 pm  
Blogger Fakhrul Haiyin said...

wowowo! insyaALLAH aku join bro :D thanx btw.

March 05, 2012 3:39 pm  
Blogger gadismanja said...

muehehehehhehee

March 05, 2012 3:44 pm  
Blogger shar90 said...

@Fakhrul Haiyin wokey boss :)

March 05, 2012 4:08 pm  
Blogger shar90 said...

@gadismanja ghueheheee~ ;p

March 05, 2012 4:09 pm  
Blogger eyqa amin said...

drop dari segmen yg sama. hyehye ^^,

March 06, 2012 9:27 am  
Blogger shar90 said...

@eyqa amin jyeah... maseh awak :)

March 06, 2012 12:45 pm  
Blogger hahafyza said...

drop here ! darii segmen ygg same :)

March 28, 2012 3:49 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives