• Blue Lemonade Juice •
SEGMEN AY DAN RR
Posted on Monday, 5 March 2012| ↱ 3 Insan tulis komen


Assalamualaikum. Selamat pagi bute :). Kay aku join segmen ney plak, segmen AY dan RR. Join jew mcm biase leh kenal org baru kan, boleh temu jodoh kew, leh dpt partner kew, silap2 blh dpt bini klo join... huh!!? bini!!? Hahahhaaa... kay aku amik port mengarut, korng xmo kew. Klo nak cam biase click banner utk info trus dr tuan punyer idea wat segmen nih kay.


WOKEY... join n gelek2 xD


3 Comments:

Blogger AMALINA YA'AKUB said...

hye dude.. thanks join segmen kami berdua okey! selmat berblogging

March 07, 2012 1:53 pm  
Blogger shar90 said...

@AMALINA YA'AKUB orite... tengs sweety :)

March 07, 2012 2:07 pm  
Blogger AMALINA YAAKUB said...

hye terjah sini nak ajak blogwalking bagi segmen ni... terjah sini ok.
http://lavender498032.blogspot.com/p/list-budak-awesome-join-ga-ay-and-rr.html

March 19, 2012 1:56 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives