• Blue Lemonade Juice •
Saya Nak Doodle Korea
Posted on Monday, 19 March 2012| ↱ 7 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Jom join benda nih, dpt doodle dr apit. Nak join nih klik banner ea... Tamo buang mase, jom join... huehee. 


Name : Shar90
Warne : Biru Muda


Nak tag org yg nak doodle: syah dan aisyah xD...


Kbai~


7 Comments:

Blogger Nurul Aisyah said...

heheheheh

March 19, 2012 3:57 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

saya tgk lah kat bloglist saya...apit ada buat segmen ni..baru sejam berlalu..mungkin sempat lagi nak join...jadi saya pecut join...

hahahah

saya x tgk pun lagi shoutbox...

lepas dah selesai siap join segmen tu pi lah tgk kat shoutbox..eh eh..
hahahah Shar tag saya dlm segmen yg sama...so

saya nak edit balik post tadi..LOL

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/03/saya-nak-doodle-korea.html

March 19, 2012 3:59 pm  
Blogger shar90 said...

hahaahaa... kelakar r aisyah nih... hehee... tkot xdpt letew... hahhaa

pjg btol citer aisyah hari nih... muehhee... cepat2.. hee :P

March 19, 2012 4:03 pm  
Blogger syahirah said...

assalamualaikum shar..thanks for the tagging..
alahai sempat tak ni ??

March 19, 2012 10:34 pm  
Blogger shar90 said...

@syahirah hueh... welcum...hahaa... lain kali mesti ade rezki... heheee

March 20, 2012 12:28 am  
Blogger Hafizzi Aziz said...

tahniah ye. nie doodlenya.

http://4.bp.blogspot.com/-B0wm8Ame6pA/T2jLPw2lfMI/AAAAAAAAGl0/lfYnBfDiKRw/s1600/shar90.png

March 21, 2012 2:24 am  
Blogger shar90 said...

@Hafizzi Aziz jyeah... maseh apit xD

March 21, 2012 11:25 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives