• Blue Lemonade Juice •
Doodle Kaler Penuh
Posted on Saturday, 17 March 2012| ↱ 34 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Dah petangnye pon, ase xsehat lak... ahuks. Tapi sempat siapkan satu doodle yg sebelum ni xkaler lagi. Doodle tu tak cantek pon, tapi Syahirah nak jd kasi kat dia... heheehe. Kaler mcm xseimbang je, harap xkesah laa kan... hahahaa. Saye xreti nk grooming2 doodle nih ngan kaler sesuai.


Click sini utk amik ye Syah xD -> AMIK 


Sori klo xcute ke, xlawa, xcantek... stakat tu je imaginasi lelaki ney leh bayangkan... kahkahkah~. Okay tu je kot, otak pon dah jem, banyak tempahan yg blom dibuat... huk3 xD.


Good tataa~


34 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

cantik+cun+comel+kawaii nyerr
jeles :(

March 17, 2012 6:26 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa maseh dfiqa... hahaa
jgn ler jeles,,, smpai mase ade r tuk dfiqa... hahaha :)

March 17, 2012 6:28 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

hahaha jeles ohh. tu wajib :P haha
eh ? ehem2. takpelahh :P

March 17, 2012 7:16 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa cecite skit nape jeles??.... hehee XP

March 17, 2012 7:19 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

sori x singgah semalam :P
heheheh...cutenya!!
mcm nak juga..tp saya nak yg lain la :P

March 17, 2012 7:22 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

hehehhe

March 17, 2012 7:22 pm  
Blogger NF said...

haish , dah lha blog ni lawa , comel je tak macam blog kita --' . jeles .

doodle ni pun lawa gila --'
okay , makin jeles ^^

March 17, 2012 8:02 pm  
Blogger shar90 said...

@Nurul Aisyah hahhaa... xpe,,, nk jgak ea,,, kene berbaris lorh sbb dah rmai yg mintak,,, sye xpro, jd mkn mase nk buat... hehee

March 17, 2012 9:08 pm  
Blogger shar90 said...

@NF hahhaa... mane ade laa... xyah ler jeles2... hehee

March 17, 2012 9:09 pm  
Blogger NUR SABRINA FIRZANAH said...

waa , comel doodle tu . untung dia buatkan untuk org istimewa hee :)

March 17, 2012 9:25 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

tuuu mcm org atas fiqa ni komen hahaha :P

March 17, 2012 9:40 pm  
Blogger shar90 said...

@NUR SABRINA FIRZANAH hhahaa... pndai2 jer :D

March 17, 2012 10:22 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa aish... dfiqa nak letak kat mane,,, bhahaha :P

March 17, 2012 10:23 pm  
Blogger Dakara said...

waa kawaii desu ne!! nak satu boleh?? hehee :D

March 17, 2012 10:46 pm  
Blogger saya cello191 said...

comey,,,,mcm doll..
^^

March 17, 2012 10:48 pm  
Blogger shar90 said...

@Dakara ahahaa.. nk yg tu jgak ke/ huehe :D

March 17, 2012 11:01 pm  
Blogger shar90 said...

@saya cello191 hahaa... mmg base doll pun... huk3 :D

March 17, 2012 11:02 pm  
Blogger Dakara said...

gurau je, tu utk org special ea, DF kate, huhuhuuu :D

March 17, 2012 11:10 pm  
Blogger shar90 said...

@Dakara hahahaa... dfiqa pon special gak pe... hehee xP

March 17, 2012 11:22 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

oit oit. hahaha special apa nyer =.= cehh hahaha

March 17, 2012 11:31 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa sume geng saye special... tu jew... bhahahaa **cover skit :P

March 17, 2012 11:46 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

hahaha elehh nak ckp Syah ek. hahaha tauu dahh :P

March 17, 2012 11:54 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa eh... makwe kat ats ni ape kurangnya,,, kehkehkeh xD

March 17, 2012 11:56 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

eh eh makwe mana? =.= hahaha

March 18, 2012 12:24 am  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa dia detektif... bhahaaa xp

March 18, 2012 12:27 am  
Blogger Detective Fiqa said...

cehh hahaha. mana ade >.< =.=

March 18, 2012 12:51 am  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa heheee... mane ade ape,,, ade r... uhuks xD

March 18, 2012 12:55 am  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

cantik!! keep it up...

March 18, 2012 2:36 am  
Blogger syahirah said...

ahah ! baru dpt online ni..terima kasih shar..cantekk sesangat :)
syah amik doodle ni..amik ye..haha

March 18, 2012 7:52 am  
Blogger shar90 said...

@::CIK LYNN:: maseh lynn xD

March 18, 2012 9:45 am  
Blogger shar90 said...

@syahirah hahaa... welcum,,, xde pape pon ni... amik je... xD

March 18, 2012 9:46 am  
Blogger Detective Fiqa said...

tak delahh :P

March 18, 2012 4:29 pm  
Blogger shar90 said...

ade ade... hahaa xP

March 18, 2012 9:30 pm  
Blogger syakirah said...

comel . . amek yea :D

March 21, 2012 1:47 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives