• Blue Lemonade Juice •
Doodle Dari Doll
Posted on Saturday, 17 March 2012| ↱ 20 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Hari nak update blog lemon nih pasal doodle. Dah lame xwat doodle sbb malas n xde idea. Maklumlah lelaki xsekreatif prempuan. Aku buat doodle prempuan lagi tp xkaler lagi. Mate pon xbuat, klo boleh nk siapkan mate mewarnw nanti. Nak wat power doodle kali nih. Tu pon klo jadi... hahahaaa.


Doodle nih aku buat lineart base pade sekor anak patung nih. Patung ape ntah, ade name tp lupe dah. Patung nie terkenal gak kot, ntah r xpasti. Tengok r patung pe kat bawah nih. Pastu klo t name dia, cakap kat aku.... heheheee. Doll ni mcm seram skit, tengok mate dia r... wuuuuu~. 


Nie doll yg aku kate tuh, xseram tu cute ade r kan... hahhaaa

Doodle versi aku nie x dilengkapkan ngan beg tangan n reben2 kat skirt mcm versi asal. Payah ler nak buat, jd wat simple cam gitu jew. Doodle kali ni makan mase skit, sbb rumit. Muke xbuat lagi sbb xmo buat lineart part muke, nanti2 r... huish xD. Mau makan mase 4 5 taon klo pert kaler2 nih... xreti boh. :P... 


Tu jew... Nanti nak warne plak XD


20 Comments:

Blogger syahirah said...

shar !! nak satu !!
boleh la..boleh la..

March 17, 2012 12:23 pm  
Blogger shar90 said...

@syahirah yang ni jelah stakat nih... nak yg ni? hehee

March 17, 2012 12:24 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

wahhh untunglaa org tu dh pandai :(

March 17, 2012 12:27 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa lorh,,, nape plak mcm :( ni... mane ade pndai... dfiqa nak gak ke? heheee XD

March 17, 2012 12:28 pm  
Blogger syahirah said...

nak !!

March 17, 2012 12:37 pm  
Blogger shar90 said...

@syahirah hueh,.. nanti siap dlu ea... huk3 XD

March 17, 2012 12:38 pm  
Blogger syahirah said...

ok2..i'm waiting :)

March 17, 2012 12:45 pm  
Blogger jal said...

jal ada tag korang kat sini meh tengok

http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/03/segmen-mari-berkawan-follow-by-cik-fiza.html

March 17, 2012 12:50 pm  
Blogger gadismanja said...

nak jugak ,, kah3 ,, tak kira nak jgaakkkk :P ,, nak hadiah sekali :P

March 17, 2012 1:09 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

wajiblahh nak. :( hmm nak mcm gaya detektif :(
haha. takpela.susahkan onii-chan jee

March 17, 2012 1:19 pm  
Blogger shar90 said...

@gadismanja nak yg ni jgak ke?? lambat lagi nih/// hehee

March 17, 2012 2:04 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa ahahaa... insya Allah klo blh buat ea... hehee

March 17, 2012 2:04 pm  
Blogger shar90 said...

@syahirah lambat xpe kan syah... hahaa

March 17, 2012 2:09 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

hahaha takpela. takyah :P

March 17, 2012 2:17 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa ei... nanti r saye usahakan... hehee

March 17, 2012 2:37 pm  
Blogger syahirah said...

tak kesah

March 17, 2012 2:51 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

ehh . takpela. :P taknak susahkan ohh :)

March 17, 2012 5:55 pm  
Blogger shar90 said...

hahaa... ape ler dia nih... naantikan... hahaa

March 17, 2012 7:09 pm  
Blogger MISS IMAKASIHDANI said...

doll ni style y seram sikit, but ade y style cute n hensem gile. cam manusia real hehe.

u got a contest tag here. click here ;)

http://kasihdani.blogspot.com/2012/03/contest-aku-suka-makan-chocolate.html

March 17, 2012 8:56 pm  
Blogger shar90 said...

ahah... yelah tp xigat name dia... hhuehe :)

March 17, 2012 9:05 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives