• Blue Lemonade Juice •
Tak Siap
Posted on Monday, 19 March 2012| ↱ 22 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Alluu, hari dah buat doodle lagi. Kalinie utk cex ah lagi... huehee. Mase duk buat benda nih rase malas plak, tu yg jadi xsiap. Tapi cex ah xcaye yg org buat, jadi nk tunjuk skit bukti. Siap cari tuto nak warne rmbut, study wat mate... maaf r klo nmpak mcm ciplak. Tuto tu amik dari arifara. Dia mude lg tp dah expert wat doodle [dengki aku xP].




Maaf klo buruk, xreti lagi bab doodle2 nih. Dah buat bubble2 plak kat doodle tu mcm arifara buat. Cex ah nak yg special sbb hadiah befday kan, tp yg ni xde r special sngat, biase2 je pon. Harap dapat siapkan cepat n buang mood malas.


Kay r nak cow [klo ade mesej xtau nk jwb ke tak , tu pon klo ade... huk3 -> MALASNYEW xD~]


22 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

untunglaa cex ahh T_T

March 18, 2012 11:29 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa ape pasal untung?? cex ah dah bukak bisnes ea... hehehee :P

March 18, 2012 11:40 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

cehhh yelaa. dia dpt doodle cun+cantik+comel .untunglaa diaa

March 18, 2012 11:42 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa heheee... lepas kaler xde r cun+cantik+comel tu... comot habis... huk3 xP

March 18, 2012 11:53 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

=.= eleehh bukannyer tak boleh nak etullkan. hahaha :P
jeles >.< !

March 19, 2012 12:05 am  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa hahaa... cakap senang ler,,, sye lelaki xreti nk berlawa...
dfiqa jgn jeles nanti xkawaii ler... hueh :P

March 19, 2012 12:07 am  
Blogger Detective Fiqa said...

hahaha alolo. bukannyer apa. tgklah contoh2 org berfesyen kat Mr G tuu :P eh ? fiqa memang tak kawaaiii pon :P

March 19, 2012 12:46 am  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa tgok blh,,, tiru xleh, xreti...hahaaa
fiqa xkawaii tp ultimate kawaii... dattebanee~... hahaha

March 19, 2012 1:02 am  
Blogger Detective Fiqa said...

hahaha :D ayoo.bukan suh tiru tapi tgk je .kadang2 ihlam kuar dr situ :D hehehe
eh eh ? ultimate kawaii?? mana ada =.=
fiqa biasa jelahh. dattebanee? ape tu

March 19, 2012 1:12 am  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa hahaa... dattebane cume latahan... ade r kawaii tu,,, huehee xD

March 19, 2012 1:58 am  
Blogger Aisyah Hazirah said...

woo . mata cun !! :)

March 19, 2012 8:32 am  
Blogger shar90 said...

@Aisyah Hazirah hehehe... 1st time buat mate camtu... hahaa

March 19, 2012 12:45 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

hahahhahah rajin2 lah...

Shar....Shar xnak bg doodle untuk saya ke??

heheehhe

Shar nak doodle saya ke?

Doodle saya biasa2 je Shar...hohohoho...doodle yg saya buat tu simple je tp amik masa 2 hari..hehhehhe

March 19, 2012 4:17 pm  
Blogger Fahz said...

sgt2 cute doodle tu.fahz sampai la tak leh wat lagi.hukhuk tangan keras maybe.

March 19, 2012 4:57 pm  
Blogger iema ツ said...

teruskan usaha membuat doodle tu ye . kalau layan sikap malas tu aptb . huhu . btw , cantik je tengok doodle tu .comel :)

March 19, 2012 5:22 pm  
Blogger shar90 said...

@Nurul Aisyah hahahaa... xnak susah2 kan aisyah... nanti klo ade time sye buat utk aisyah satu,,, skrang ni kene buat utk member2 lain dlu,,, kene cari idea skit... hehehee...

*2hari xlame,,, sye buat line saje dh 4 5 hari... hehee XD

March 19, 2012 6:46 pm  
Blogger shar90 said...

@Fahz heheee... dh try lame2 lembut r tu... hehee

March 19, 2012 7:02 pm  
Blogger shar90 said...

@iema ツ hahaaa... yelaa... maseh iema... hehee

March 19, 2012 7:03 pm  
Blogger Anisa's Corner said...

comel gile awk buat doodle :)

March 19, 2012 7:40 pm  
Blogger shar90 said...

@Anisa's Corner hahaa smpai comel giler,,, xsiap lg pon... eheee

March 19, 2012 8:28 pm  
Blogger Ida Roslan said...

cantik doodle tu =).

March 20, 2012 1:26 am  
Blogger shar90 said...

@Ida Roslan maseh wak xD

March 20, 2012 2:20 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives