• Blue Lemonade Juice •
SEGMEN: Jom Blogwalking + Follow
Posted on Tuesday, 28 February 2012| ↱ 10 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Jom join nih... haha... aku dah naik giler kot, kali ni aku dah participate dlm segmen2 yg blh tambahkan poloers, ni segmen yg ke-3 dlm minggu nie kot ;p. Maklumlah blog aku ni xpemes, jd ni r care dia aku nk tambahkan geng. Segmen2 mcm ni mmg terbaik r... hahaha... Nak2 org cam aku ni, pemalas nk buat bloguling hari2... Klo nk info, click pd banner tu :).


Bile dah masok tu harap2 r tersenaraikan... satu lagi bagi org2 yg masok segmen lain n aku terlepas plak poloe balek blog dia,,, aku mintak maaf byk2... klo blh pliz kasi mention skit kat cbox kay!!? :)... Bagi sape yg sukew segmen nih, join jeh... hukhukhuk


ni blogger yg jd mangsa tag kali nih... maaf klo xsuke... (^^)... klo suke jom join :)


Wokeh harap sukew x)


10 Comments:

Blogger ! NZ Si Panglipur Lara ! said...

follow
hit back ok

http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

February 29, 2012 1:59 pm  
Blogger shar90 said...

tenq NZ,,, nanti sye poloe awk balek... :)

February 29, 2012 3:25 pm  
Blogger Cik Aya said...

dtg dr segmen sama..follow kamu ya..hit me back k..btw enjoy blogging

March 02, 2012 2:47 pm  
Blogger shar90 said...

@Cik Aya wokeh ngan segera... hehee :)

March 02, 2012 4:24 pm  
Blogger Yaya ★ said...

Asalamualaikum & Hai tuan blogg

done follow you + follow me back

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html

March 03, 2012 12:01 am  
Blogger shar90 said...

@Yaya ★ orite... tenq,, otw nih :)

March 03, 2012 12:23 pm  
Blogger NasyaAG said...

dr segmen yg sama..jemput la k blog sy:D
http://cbudak-comot.blogspot.com/2012/02/segmenjom-blogwalking-follow.html

March 04, 2012 6:40 am  
Blogger shar90 said...

@NasyaAG wokeh... terbiak r... hehe

March 04, 2012 1:15 pm  
Blogger Saya Disini said...

jln2 sni

March 06, 2012 3:45 pm  
Blogger ✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

datang menunaikan tanggungjawab BW+Folo ke sini
sampai jugak kat list terakhir ni...
salam ukhwah dari teratak siFaqir 'ilmu (^___^)
...............................................
http://sanisahsabu.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-blogwalking-follow.html
...............................................

March 09, 2012 12:29 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives