• Blue Lemonade Juice •
Segmen I Love Blogging
Posted on Monday, 27 February 2012| ↱ 4 Insan tulis komen
Assalamualaikum, pekabor!!? Kali ni nk join segmen ni plak, mcm best blh tambah geng... ahahaha. Entry yg kene buat ringkas je, cume letakkan Name Panggilan Anda, URL Blog, Negeri Kelahiran dan Warna Kesukaan. Tarikh akhir dia 29/2, klik banner utk info lanjut :)


Nah amik nie:
**click biodata tu utk rasai kelainan**

Name Panggilan : Zena @ Zainal bukan Cena ea :)
Negeri Kelahiran : Terengganu Darul Iman
Warna Kesukaan : Biru n Ungu Muda :)
mangsa yg kene tahu ape yg blog "so long dude" buat adalah Farah Kay dan Diela... klo dah tahu pasal ni,,, buat2 r xtahu ea... hahahha

Kay r... tu jep :)


4 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

good luck! :D hehe

February 28, 2012 4:50 pm  
Blogger shar90 said...

ahahha... xharap menang pon,,, suke2 je... heehe :)

February 28, 2012 5:17 pm  
Blogger gadismanja said...

sharafuddin mcm mane leh jdi zena ?

March 01, 2012 8:30 am  
Blogger shar90 said...

@gadismanja tu name yg kluarge saye je panggil... heheee :)

March 01, 2012 5:54 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives