• Blue Lemonade Juice •
My Little Brother, Oyie Si Kucing
Posted on Monday, 27 February 2012| ↱ 4 Insan tulis komen


Ellooi... Assalamualaikum. Dah makan..?? Klo blom meh nk blanje... hahaha. Mlm ni nk buat entry pasal totomei nih, pasal Oyie yg aritu dah citer pasal dia. Oyie kucing orange yg adorable tu mcm garfield... **lg comel kot**... hehehee. Yang ni haa, bawah ni...
Oyie yie :). Semalam aku dah upload dlm DeviantArt, mat saleh dr US pon suke Oyie *tengok sape tuan dia*... bhahhahha. Muke Oyie biase je tp disukai ramai. 
Nampak x tu, statistic Oyie. Yang ni biase r, hari pertama di upload. Aku siap wat kan lesen utk gmbar si Oyie nih. Saje2 nampak pro skit kan... hahahhaa *byk r pro aku*.
Gambar Oyie dah duduk dlm "kawan2 gambar" dia dlm Felines by *iytj dr Greece. Sume dlm ni pasal kluarge felis atau kucing yg tomei tomei :)
Yang ni plak phero-nike yg masokkan Oyie dlm Cats bersame2 meow2 cute yg lain. Phero-nike ni prempuan dr Poland, *iytj plak xtahu jantina, prempuan kot :). Mat Brazil ngan Mat Romania pon suke. :)
Yang ni terharu sngat... huehe. Oyie dah xde tp gmbar dia dihargai ngan featuring dia dlm dokumentasi journal, All About Creatures olh Ahley, wanita dr US nih. I'm greatly appreciate her effort, very thank you XD. Secara langsung dan xlangsung Oyie adalah salah satu isi jurnal nie... suke suke suke... huk3 :)

Kay tu je kot :) 


4 Comments:

Blogger i_am_diana said...

boleh la kucing aku join weh!!! >.<

February 27, 2012 12:51 am  
Blogger shar90 said...

klo cute ape salahnya... mane nk tgok... hahahha :)

February 27, 2012 12:52 am  
Blogger Afiqa Dayana said...

wowww, gebunyaa ! comelnyaa ! tetibe sedih pulak sbb kucing saya dah hilang.. sobs sobs hehehe

February 27, 2012 1:00 am  
Blogger shar90 said...

Afiqa: hahaha... kan kan,,, tp mmg sedih klo satu2 benda yg kite syg hilang... saye pon sedih gak... sobs sobs... ahhaha :)

February 27, 2012 1:04 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives