• Blue Lemonade Juice •
A Tale... My Meow n His Pamili Angkat Kuching
Posted on Friday, 24 February 2012| ↱ 4 Insan tulis komen
Assalamualaikum. Nampak x kucing kat atas tu, tomei kan!!? hahahha. Nie Oyie, aku siap buat lagu utk dia... bhahhaah *aku giler kucing*. Aku sayang dia, tp dia dah mati september lepas, selepas hari jadi aku. Sedih giler Oyie g. Dia mati sbb sakit, xthu sameada mkn racun atau x. Mulut dia xleh buke, mmg sedih :'(

Oyie ade hobi yg buat sume org suke. Hobi dia mengutuk kucing2 lain. Dia suke cakar, pelok, pegang, gigit n mcm2 agi kat adik bradik angkat dia. Angkat?? ahaha, Oyie diambil dr kluarge dia n dibesarkan olh aku dlm kluarge angkat kucing. *kucing pon ade foster family*
Tengok tu, dia tengah wat pe. Oyie suke benor uli2 "orang" lain sesuke hati dia. Dia mude tp badan besar, nakal giler sofa pon habis dia cakar... mueheehe. Dia jenis yg xde mulut, x mengeow. Time mkn dia paling laju. Aku xleh benor tengok muke dia sbb mimik muke Oyie mmg sedih sokmo padahal dia kucing paling giler2 skali... hahahha
Nie kakak angkat dia, Camokye. Pelik kan name dia... hahaa. Sebenarnya name dia nih asal dr Cam Mok Dia [macam mak dia]. Kaler dia sebijik kaler mak dia tu yg jd Camokye. Dia nie sekor je Oyie xleh kalahkan. Dia betina tp lagi ganah dr kucing jantan... bhahhaha. *sekarang dah ade 2 anak comot2*. Klo Oyie nak uli dia mmg kene pakai tenaga banyak sbb dia kuat, suke cakar Oyie atas kepale *mmg ganah r*. Aku suke cuit2 mulut Camokye sbb cute... huk3 :)

Camokye pon ade hobi, hobi dia gigit manusia yg lambat bangun tidor. *aku letew* ;p. Dia suke masok dlm kain selimut pastu gigit sume jari2 aku, kuat plak tu. Timing dia gigit mmg mase aku tengah nyeyak je... hahaaha
Yang ni aku xbela. Tiap2 bulan dia datang singgah kat sini buat bising. Ade skali tu dia bawak anak dia yg baru pandai terbang... mmg giler2 kluarge horn bird ni bila smpai time makan... bissiiinnng~


Ade kucing..!!? Syg kucing x..!!? Klo syg jage molek2 XD


 /l、
(゚、 。 7
  l、 ~ヽ
  じしf_, )ノ

Kay tu jew...  :)


4 Comments:

Blogger najibah('; said...

comel Oooo kucing tuuu :))

February 24, 2012 9:24 pm  
Blogger shar90 said...

ahahha... comel kan tp ganas :)

February 24, 2012 11:58 pm  
Blogger Diyana Norman said...

comelnyerrrr!!! tapi die dah takde. sobs. hornbill tu selalu gak lepak kat umah sy.

February 25, 2012 5:46 pm  
Blogger shar90 said...

kan kan...sobs sobs,,, hahhaah... syg dia sokmo2... horn bird mmg exotic tp bising :)

February 25, 2012 8:15 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives