• Blue Lemonade Juice •
Hobiku Terindah
Posted on Wednesday, 29 February 2012| ↱ 12 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Konbanwa forowa. Watashi no entori wa kyo pasal hobi aku plak... ahahha *maen copy jepun2 sket :)*... Hobi aku xde lain, selain buat sketching ats kertas. Aku suke main lukis2 nk2 pasal manga [jepun] ngan manhwa [korea], K-POP pon ade. Aku xpandai mane pon lukis sbb tu buruk, xstabil n xkemas. Aku ade sorng member nih,,, pergh, dia lukis stylo giler, simple tp menjadi. Dia pandai main bayang, aku xreti bab nih.


Hobi aku terindah n mungkin bosan bg org lain, tp ni r aku layan klo kebosanan :). Aku geram klo lukis xjadik, skrang ni pon rase cam dah kurang skill :) Aku bukan bdk aliran seni jd asas mmg xde, main hentam je ler... hahahaa. Aku byk upload lukisan2 ni kat DeviantArt secare suke2. Yang bawah ni hasilnyer :) 
 Kenal sape nie!!? Selalu kuar tv3 kot ;p. Kudou susah sket jd xmasokkan x)

 Yang ni name dia Ayuni [Melayu]... 1st time lukis dia sbb nmpak comel tp xbrape menjadi :D
 
Sape xkenal yg ats nih, biar aku sekeh dia... hahaaha [minat btol aku mcm bdk2] 
  Yang ni aku paling sukew, anak si Sakumo... [lukis pon xstabil]
Mcm2 ade... puak uchiha, gaara, naruto, neiji... tsunade pon ade gak :)
 opss... yondaime ngan nara... kat ats sape?? hehee :D
 Yang ni aku yakin xde org kenal... Nie Kitano Ken dr manhwa Sun-Ken Rock, ketua Gangster Korea yg baik ;0
 Yang ni org suruhan Gundal [gangster korea dr asia tenggara] Ban Phuong [Philipine]
Penyayi K-Pop dlm SKR... muke dia cool, smart, cute, ganas pon ade... yg pasti jahat :)
 Org same ngan yg ats K-Pop singer, nmpak jambu tp jahat [rambut xjadi, susah giler]
 Kitano Ken jugak mcm xjadi jew
 Tae Soo, orang kanan Kitano Ken, ade agenda balas dendam [part bulu kening susah] xD
Main lukis je, xtahu sape... hehehee
 Nie pon same, jd mangsa... xtahu sape... muahaha
 Jadi x muke terkejut!!? muehehee
Dari manga Velvet Kiss, sebagai mak tiri xD [mak tiri yg hot ;p]
 Kisame jahat tp ade ambisi baik, anjing tu nmpak jahat tp baik... kahahahaa

Aku xsukew main terap2 sbb tu xmenjadik. Klo terap xde feel. Sorng pelukis pro menitik berat accuracy dlm lukisan n biar nmpak ori. Aku xde accuracy tp sebolehnye biar nmpak ori dr tangan aku... hikhikhik. Hobi aku mcm budak2 kan..!!? Aku sukew dr kecik lagi, susah nk buang... Jadi trime je lah, nk jadi mangaka mmg xde air kaki... Untuk sukew2 blh r kot :)


Rase mcm byk ngan gmbar je entry kali ni kan :)


Stakat ni je sal hobi aku... wassalam :)





12 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

wahhhh. lagi cantik drpd DF . NIce ! good job!!

February 29, 2012 4:09 pm  
Blogger shar90 said...

hahahaa... maseh dfiqa... dfiqa, tlong r ajarkan lukis shinichi... hehe :)

February 29, 2012 4:33 pm  
Blogger Afiqa Dayana said...

wowww ! terpegun jap :O cantik sangat ni.. hehehe nanti buat lah komik.. hihi :D

February 29, 2012 10:10 pm  
Blogger shar90 said...

muahahaa... part tu kawan saye dah amik... sye xpro nk wat komik... suke2 blh r :)

February 29, 2012 10:28 pm  
Blogger gadismanja said...

wahh best laa pandai lukis ,, sy setakat copy leh laa

February 29, 2012 10:53 pm  
Blogger shar90 said...

gadis manja: copy pon seni gak... hehehe

February 29, 2012 11:33 pm  
Blogger AiSyA LiEzA said...

ekk.. nk cilok boleh?? -_- whahahaha.. ^^'' saya pandai lukis org lidi jekk.. ^^

March 01, 2012 4:43 pm  
Blogger shar90 said...

@AiSyA LiEzA cilok je klo boleh... hehehee... tp kan, org lidi pon seni gak... hihihiii :P

March 01, 2012 5:42 pm  
Blogger Cik Kay Jue said...

perrgghh.. memang hebat ar..

March 03, 2012 10:12 pm  
Blogger shar90 said...

@Cik Kay Jue hhahaah... maseh cik kay jue :)

March 04, 2012 1:14 pm  
Blogger EyA edamanhatiku said...

cantik da ne..ad bakatla awk p lao nk lukis manga tu kurang2 g kot hehe..eya pn ska mlukis gak p xbole kira hobi coz bila ad mud jak bru menjadik hehe lukis owang lidi

March 04, 2012 4:39 pm  
Blogger shar90 said...

@EyA edamanhatiku org lidi pon seni gak pe... hehee... btw tenq :)

March 04, 2012 8:38 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives