• Blue Lemonade Juice •
SimSimi Tak Sayang Mulut
Posted on Wednesday, 29 February 2012| ↱ 6 Insan tulis komen

Assalamualaikum forowa. Wat pe!!? Senang2 mari r bace entry nie... *mcm ade org nk masok*.Mesti korng dah penah layan mat simsimi ni kan. Korang rase ape??. Bagi aku klo betol mamat ni wujud, dah lame kot kene bantai. Mulut dia xsecure langsung, cakap main lepas je *aku mcm nk cari gadoh ngan mamat maya ni plak*... hahahhaa.
Tadi aku layan dia ni. Mule2 baik je dia jawab yg dia demam. Bile aku tanye apesal demam, dia jawab... pergh makan dalam beb... hahahaa. Tapi pandai plak dia mintak maaf... heheheeehe
Second conversation aku ngan dia, dimulakan ngan bertanya khabar. Dia jawab mmg elok, pastu aku acah dia ajak dtg rumah. Tibe2 dia marah aku sbb try tackle adik dia. Apakah?? Aku xpaham jd aku tanye r, nah dia jawab... korang bace r sendiri... xleh blah r mamat nih... muehehhee


Kay bai :)



6 Comments:

Blogger Afiqa Dayana said...

Hahaha simsimi ni memang jahat.. Fakta.. kahkah XD

February 29, 2012 10:37 pm  
Blogger AiSyA LiEzA said...

kasi hentam saja.. whahaha.. -_-

February 29, 2012 10:38 pm  
Blogger shar90 said...

@Afiqa Dayana kan kan kan... mulut dia xde insuran r... hehehe

February 29, 2012 11:39 pm  
Blogger shar90 said...

@AiSyA LiEzA ahahhaha... seboleh bolehnya mmg patot dihentam :)

February 29, 2012 11:40 pm  
Blogger Diyana Norman said...

hahahha paling tak bleh blah yg size tu

blogwalking dr bloglist hiwhiw

March 01, 2012 5:06 pm  
Blogger shar90 said...

@Diyana Norman kan... ntah pape mamat nih... hehehee :D

March 01, 2012 5:41 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives