• Blue Lemonade Juice •
Kembali. Apa yang Istimewa.
Posted on Sunday, 3 May 2015| ↱ 5 Insan tulis komen


Haluu~


Dah bulan Mei 2015. Rasa rasa macam ni entri pertama tahun ni. Memang lama jugak tak aktif balik main blog ni. Rindu jugak nak buat aktiviti blogwalk. Sekarang shar90 dah nak masok 25 tahun dah. Start main blog ni macam dalam usia 21 tahun. Fuuh. Banyak kenangan dengan blog ni, serius banyak. 

Shar90 tak aktif kat laman sosial lain. FB baru friends cecah 124 orang dah permanently deleted. Twitter je adda sebab boleh bebel sensorang. Hahaha. Tagged ke ape benda yang lain tu langsung tak kenal. Sebab nampak tak matang main benda2 tu n nampak sosial tu lebih. Banyak yang kenal cinta dari situ kan. Orang ntah pape pon caye je then bercinta. Mengarut. Kesian sape yang pernah jadi mangsa. Jangan tak ngaku ehhh? Hahahaa.

Kat blog ni plak macam sebilangan besar orang berfikiran matang skit nak banding dengan budak2 FB. Tu yang buat shar90 suka pasal blog ni. Takde sosial sangat, chat yang mengarut je. Nak2 dari lelaki. Tap jangan cakap semua blogger pon xde macam tu. Ade je blogger penagih dadah, kaki perempuan, kepala kuning n macam2 la. 

Yang penting masa blog ni aktif, kebanyakkan bloggers yang saye kenal memang jenis supportive n matured je. Shar90 memang kurang bersosial, nak2 kat dunia nyata. Tapi kat blog ni memang selesa. Sebab macam sosial yang under control. Nak sembang ke ape semua orang boleh baca. Kalau FB ke contohnya, mesti ada yang sembang ngarut2 punya. Yang tak patut pon ada. Nak2 dari lelaki la kan.

Kebanyakkan mesti dah ada pengalaman kan? Hehee. Tapi shar90 tahu bukan dari pengalaman sendiri tapi pengalaman orang. Kah. Teringin nak aktif balik jadi blogger. Bukan blogger yang fokus isu pape la. Just blogger yang jadikan blog sebagai tempat luahan n mungkin jadikan blog sebagai dairi online. Hiks.

Ok nanti buat entri lain lagi la kot. Kot la. Miss my blog. K bai~







5 Comments:

Blogger Razfira said...

selamat kembali ke alam blogging!

May 06, 2015 12:23 pm  
Blogger Khairun Solehah said...

serious 25 ? dah tua atok ni ! hahah ;D

May 15, 2015 12:26 pm  
Blogger Lieza Nordin said...

hahahaha... lamaa juga sy x bw kat sini... =) eheksss!! ye r, matang sebab boleh menaip dan berfikir kot... kikiki...

June 13, 2015 3:41 pm  
Blogger E'in said...

hai shar! e'in pun baru start blogging blk.. hahahaha

June 15, 2015 4:36 pm  
Blogger dya bunga said...

samalah..dya pun rindu nk aktif mcm dlu..kt fb pun dya jrg update..

June 18, 2015 1:24 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives