• Blue Lemonade Juice •
Level 171. Nak Update
Posted on Wednesday, 18 September 2013| ↱ 7 Insan tulis komen

ASSALAMUALAIKUM


Lame nye beta tak update ini blog. Dah lupe hukum hakam nak berblogging. Rakyat rakyat beta bagaimane..? diharap sihat sihat belaka hendaknya. Kehadapan… eh? xD

Bosan betol klu tak pandai nak buat pembuka selesa  kata kat mule mule entri. Tak pela kire kite teruskan jela ye. Takde ape sangat nak share. Blogwalk pond ah lame tak buat. Dah terputus dah hubungan dengan korang korang dan korang… huhuu

Lepas ni lagi la payah nak blog bile dah nak start keje. 3 Oct ni dah kene lapor diri. Sayang jugak tak masok UMP. Takpela rezeki ade kat mane mane. Alhamdulillah dengan ape yang Allah dah kurnia. Harap nanti penempatan keje tu dapat yang dekat dekat je senang.
Yang susah bile lapor diri tu jauh. Putrajaya kot. Sape kat sini duk dekat dekat..? nak tumpang nih… hee. 

OK pastu nak cakap ape lagi ea..? hurmm… Dah makan..? kbai.. hee

Sayonara,
Done_Lvl. 171




7 Comments:

Blogger Cendol said...

salam,apa khabar tuanku?kalau boleh patik tahu,tuanku kerja apa?semoga kejayaan mengiringi tuanku nanti.selamat maju jaya tuanku!

*ade macam filem klasik tak kata-kata ni.haha

September 19, 2013 6:02 pm  
Anonymous Anonymous said...

untunglahh nak tumpang orang

cik anon

September 21, 2013 7:19 pm  
Blogger izzati husna said...

sihat tuanku! hahaha . lama ko tak update? samelah dengan aku pun..

October 05, 2013 7:35 pm  
Blogger Badrina Ibtisam said...

Selamat bekerja lah nanti!! :')

Makan? Dah dah. Hehe

October 11, 2013 1:58 pm  
Blogger syahirah said...

wahh keje ea? good luck ok.

October 13, 2013 3:40 pm  
Blogger iAmCekbolat said...

oii kak kiah . update ler blog . habuk banyak sangat ,

December 10, 2013 8:10 pm  
Blogger shasha yacob said...

lama aku merapuh kat sini.

February 13, 2014 7:08 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives