• Blue Lemonade Juice •
Level 164. Lame
Posted on Tuesday, 5 March 2013| ↱ 21 Insan tulis komen

Assalamualaikum

Lama sungguh beta tak update entry. Rakyat rakyat rindu beta tak nih..? Untunglaa dirindui. Lame shar90 tak tunjuk muke kat dunia blog nih. Biase lew masalah kekontangan idea bagi menakluk mate mate blogger untuk membace isi dalam Lemon Garden shar90 nih. [Lemon pon takdok tibe tibe jadi garden... xD]

K dah letew. Nak cakap nih, pernah tak jumpe haiwan reptilia cam kat bawah nih..? Shar90 jumpe haiwan ni separuh merah bata n separuh kaler grey grey gituh. Tomey la, ase nok amek bela jew... hee. Cam iguana je bile tengok tapi ni saiz kecik. Iguana Asia kot, kecik kecik cam orang asia tapi tomey xD


Lepas entri ni tak tau r bile plak nak update... hee. Ahh~ biarkan... Sebelom ni pon pernah jumpe reptilia camnih tapi kaler hijau gilew, yang tu lagi tomey. Korang ade bela tak..? Bak sepasang xD

Jaa Mata Nee~
End_Lvl. 164




21 Comments:

Blogger Dakara said...

huhuhh haritu baru je terlenyek binatang macam sesumpah dgn tayar motor =="

shar minat reptilia ke? knape taknak bela aligator ke buaya ke?? hehehee

March 05, 2013 6:56 pm  
Blogger Ain Riz said...

cheh , staon sekali baruu muncull ini olang !

March 05, 2013 11:20 pm  
Blogger sabella mohamad said...

bella bela haiwan2 comel je . tak termasuk yg diatas ok -,-

March 05, 2013 11:38 pm  
Blogger Acik Riotaro said...

bela ke??
ape tu??tokek ke??
hehhee

March 06, 2013 10:29 am  
Anonymous Anonymous said...

cicakman melompatt hahahaha :D



___df________

March 06, 2013 11:36 am  
Blogger iAmCekbolat said...

hahah menatang ni rupanya kau minat . lerrr

March 06, 2013 5:12 pm  
Blogger Cendol said...

eeeiiii ape yg comey nye tahhhh...geli ohhh!!! haha
ampunn tuanku kerana patik menghina menatang kesayangan tuanku!

March 07, 2013 1:05 am  
Blogger Hanamiko Sakura said...

apekah??

March 07, 2013 1:31 am  
Blogger Hanida Moss said...

org panggil sesumpah kan? yang boleh menyamar tu utk selamatkan diri dia. sbb tu boleh tukar2 kaler hijau cekelat. mmg cantik! :D

March 07, 2013 10:26 am  
Anonymous Anonymous said...

dye gigit tak ? tangkap ah shar .,bela ,, t besar ,dye jadi raksasa .. mkn awk , wakakaka -cex ah

March 07, 2013 1:45 pm  
Blogger michelle De hunny said...

yelaa weii..
lama btol x update ko ni.
dah nak report polis dah rasanya.
hahaha :)
I dont like that benatang,x cute :P

March 07, 2013 6:29 pm  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

fuyoo~~comel sgt ke..?klo iguana pun sbnrnye xla comel mana kn..hehe..=D

March 07, 2013 8:38 pm  
Blogger 9n0L4 said...

euwww. biar dok pun. org beri free pun takmo. hehe.

March 07, 2013 11:38 pm  
Blogger E'in said...

eiiiii geli!

March 08, 2013 8:59 am  
Blogger NIA SI DRUMSTICK said...

comel ?? haha..iguana menyeramkan..ade sisik2 tajam.

March 08, 2013 2:37 pm  
Blogger Meyra John said...

Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

Thanks dear!!

March 08, 2013 3:34 pm  
Blogger Meyra John said...

Hai. :) Salam perkenalan. Mari join sini. ^^

http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

Untuk tingkatkan pageview, followers and traffic korang meningkat hingga tahap AWESOME!!

http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/segment-lick-exchange-affie-by.html

Thanks dear!!

March 08, 2013 3:35 pm  
Blogger Cik Pensil said...

pensil ada bela. tapi pensil biarkan je dia dekat luar rumah. kadang dia balik kadang tak. kadang jumpa macam lain. mana tah dia nyorok pensil pun dah tak kenal XD

March 09, 2013 12:14 am  
Blogger aku HaniAsyira said...

terasa geli-geleman pulak dgn haiwan berdarah sejuk ni.. heee~~

March 12, 2013 11:08 pm  
Blogger 9n0L4 said...

pjgnye ekor die. huhu. menakutkan je. :)

March 28, 2013 4:12 pm  
Blogger Cik Kay Jue said...

iguana ni sejenis cicak kan?

May 07, 2013 10:57 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives