• Blue Lemonade Juice •
Level 162. Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu
Posted on Sunday, 3 February 2013| ↱ 12 Insan tulis komen

Assalamualaikum


Haluu... Ni first segmen shar90 join tahun nih, segmen dari Nadia Farhana. Tak kire nak join jugak segmen nih... hee. Syarat pon mudah je takde r susah macam nak mengeran dalam bilik kebahagian pon. Suke segmen yang syarat simple.

Syarat cume perlu follow Blog Yaya je pastu buat entri, bile dah buat pandai-pandai la letak link kat komen segmen tuh. Nak join klik banner untuk di rekrut sebagai peserta. Btw shar90 dah lame follow Blog Yaya, dah tahun lepas lagi... hehee

Segmentoshin,
Done_lvl. 162




12 Comments:

Blogger nadia farhana said...

thanks sudi support segmen yaya hihi

February 07, 2013 11:51 am  
Blogger PILOT LOVER said...

NAZ dari segmen yg sama..
done follow sini..slm kenal..
jemput ke blog NAZ ye ^_^

http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

February 07, 2013 1:02 pm  
Blogger Danee said...

salam. dari segmen yang sama. saya dah follow awak. kalau sudi follow saya balik. thanks.


http://ohdanee.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

February 07, 2013 1:04 pm  
Blogger mimi nasir said...

salam perkenalan :)

http://www.miminasir.my/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

February 07, 2013 3:28 pm  
Blogger Ain Riz said...

hehee , kemain dea bersegmen di malam harii . haha

February 07, 2013 8:28 pm  
Blogger deno said...

hai! deno dari segmen yg sama!

hit me back okey? ^_^

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

February 08, 2013 3:07 am  
Blogger Iena Gie said...

Salam dear..dari segmen sama..dah follow kamu juga (^__^)

Jemput follow kita pula..

http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

February 08, 2013 9:44 am  
Blogger Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

February 09, 2013 1:12 am  
Blogger fiza ramli said...

Salam . dari segmen yang sama juga . jalan-jalan sini kejap + follow sini . Feel fee to visit mine ^^ http://sukadukafyza.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

February 12, 2013 9:14 am  
Blogger najla mohayidin said...

hai. dr segmen yg sama. follow sini :)
kalau sudi follow me back please *-*

muchas gracias!

http://kucingbiruprecious.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

February 15, 2013 4:46 pm  
Blogger Ema Blog said...

selamat bersegmen

February 26, 2013 8:43 am  
Blogger 9n0L4 said...

lame gile dh dok join mane mane segmen. :)

April 08, 2013 3:29 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives