• Blue Lemonade Juice •
Level 159. Behind The Plate
Posted on Friday, 18 January 2013| ↱ 26 Insan tulis komen

Assalamualaikum

Kali ni shar90 nak post entry lain sikit. Hanye golongan yang bergelar Super Saiyan je boleh bace entry nih. Tak pon sape-sape yang ade mate Sharingan pon boleh bace entry nih. Entry kali ni dalam bentuk kod. Terlintas nak buat bende nih lepas bace Manga Meitantei Konan Volume 63 dalam File 655 - File 657. Macam best je buat entry dalam kod QR... hee

Please encode this QR Code to continue this reading [ade salah BI ni kan?]... pakai smartphone korang tau. Korang yang ade smartphone tu kompem ade decoder QR kod kan..? Klu takde tak smart r... hee

Pesanan kat "budak" yang pakai Samsung Galaxy S [bau kedai] sorang nih: Awok pakai tepon canggih wajib bace... kate detektif... huh :P



Klu ade typo tu sori r sebab dah takleh nak edit dah. Bace tige-tige kod tu tau, penat buat klu tak bace xD. Bace tau sebab mane tau kot-kot shar90 kutok korang dalam kod tu ke... hahahaa

Jaa, mata nee.
Done_Lvl. 159




26 Comments:

Blogger Hanamiko Sakura said...

makin maju.. hahaha XD

January 18, 2013 8:14 pm  
Blogger Dakara said...

ala phone sy takde apps yang boleh bace kod tu ==" malas nak download :(

ape benda ye tu?? nak tahu jugak :0

January 18, 2013 11:51 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

eeeiiiiiiiiiiii. hp dia lagi bau kedaii. huh!! :D hahaha
iloveyouu :)

January 19, 2013 10:47 am  
Blogger CikMunBlogger said...

ewahhh . hp baru , hehe .
whatsapp ade ? :p

January 19, 2013 5:10 pm  
Blogger michelle De hunny said...

untung le bau kedai masih..
hahah ..
xreti nk baca kod 2 wehh
haha.

January 19, 2013 8:39 pm  
Blogger aku HaniAsyira said...

tak boleh baca.. sedih..

January 19, 2013 11:14 pm  
Blogger aNiss :):) said...

phone kite tak canggih. hohoho

January 21, 2013 9:54 pm  
Blogger mira_nas said...

sy pakai phone cikai je.. huhu xpe le

January 21, 2013 11:03 pm  
Blogger Kesuma Angsana said...

alamak mmg pening baca ni

January 22, 2013 5:18 pm  
Blogger dya bunga said...

ala..cm ne nk baca kod tu..enset kita xcanggih

January 22, 2013 11:14 pm  
Blogger Cik Yaya said...

ala hp xcnggih plak nk bce kod2 tu..huhu

January 23, 2013 7:11 am  
Blogger nuyui a.k.a miss YUI said...

ok, xpakai..huhu

January 23, 2013 8:59 am  
Blogger Saya Disini said...

xtau

January 23, 2013 10:03 am  
Blogger Ema Blog said...

tak reti kod-kod ni..sebab tak pakai pun smsung..hehe

January 23, 2013 11:44 am  
Blogger deqjamucuxx said...

hempon cap ayam jer. mane ade natang2 ni :)

January 23, 2013 11:58 am  
Blogger syiela said...

untung la masih bau kedai :)

January 23, 2013 2:25 pm  
Blogger zila manaf said...

kite tade samatfon uhukk ;p

January 25, 2013 1:52 pm  
Blogger iAmCekbolat said...

hahahaha . aku takde sematpon tapi semat mind , kahkah

aku paham . aku paham .

January 25, 2013 8:09 pm  
Blogger ★ aIsyaH ★ said...

untung la..org y ade smart phone je boleh bce entry kali ni kan..huhu~

January 25, 2013 10:40 pm  
Blogger Cik Kay Jue said...

ho la... ckj xde phone canggih... huhu..

January 26, 2013 3:01 pm  
Blogger syafiqakarim said...

barcode bb?
kakakaa

January 27, 2013 7:56 pm  
Blogger sabella mohamad said...

phone kite made from zaman paleolitik . acane nak baca ? ;p

January 27, 2013 9:19 pm  
Blogger dya bunga said...

mesti dlm kod tu ada kutuk aku kan..hahah

January 27, 2013 9:45 pm  
Blogger Cendol said...

arghhh!ape ni?sakit mata woooo!
comel belog ni

January 28, 2013 2:11 am  
Blogger WAHIDA ALIAS said...

tawu la kite takde nset canggih..

January 28, 2013 12:49 pm  
Blogger Nurulee said...

Entry canggih. Ahaaa.

January 28, 2013 3:16 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives