• Blue Lemonade Juice •
Fallen ♥
Posted on Thursday, 19 July 2012| ↱ 18 Insan tulis komen



I should hold this !!
When people say they’re in “love” 
It means that they’re “prepared” to be hurt by one another.


Nak tahu ?
For the 1st time in my life. I've fallen in love with someone.
Such a marvellous encounter for myself, huh.
Ne, i'm not single anymore... ahahaa xD


Nie lew sebab sejak 2 menjak ni shar90 post entry berjiwa rakyat sikit... hehee. You know what ? I love her but. ..




Wa tak minta ape ape balasan  that's why we're not coupling, dia tak halang dah cukup baik. Dua dua tak minat kapel, kite nak yang kekal je, faham faham jelah kan... huehahahaa :)  Harap [we] sangat last 4ever n prefer jadi bakal masing masing... ekekee.

Tapi kan kite just hope dia hepi je, tak kire dengan sape. Coz seriously i got nothing to offer :)... "Kerna aku cinta aku lepaskan kau sama orang lain"... takmo penting diri, your hepiness is my priority :). Tapikan dia cakap kite kurus... huhuuu xP

Dia nak orang tau, kite tak single... ehehee. Sebab dia takmo orang mengatai dengan kite. Tapi mane ade orang mengatai ngan kite, kite mengatai ngan orang adelah kot... hehee [dia tau kompem kene tumbuk :P]. Walaupon i'm not single, shar90 tetap love sume member member BW muke same :P, terutama adik Detective Fiqa... love u budak. Kat sini ade tak yang sayang shar90, sile angkat tangan?? huehee xD




Therefore,
Went I say I'm in "love"
It means that I'm "prepared" to be hurt.
strong guy said this la kan xP





18 Comments:

Blogger Cik Penguin_Solehah said...

wah,untunglah dia.. Haha^_^.. btw,masa atok tanya ada org syg dia ke tak? Hanya ada bunyi katak je =p

July 19, 2012 2:39 am  
Blogger Acik Ain said...

alhmdllah dan tahniah , akhrnye shar rse jgak prsaan tue kan :) .

July 19, 2012 2:56 am  
Blogger gadismanja said...

angkat kaki je ,, yaahh3 ,, haha ,,susa na laa pulak nak angkat ,, haha ,,tak jdi laa ,,

July 19, 2012 10:05 am  
Blogger Alynn Nyzaa said...

harap2 sampai ke jinjang pelamin lah ye..:)

July 19, 2012 11:14 am  
Blogger -SUPERGIRL- said...

kemain lg kan ayat org tgh jatuh cinto nihh .. hehe . agak2 kalau agkat tgn awok nmpk tak ? HAHA

July 19, 2012 11:50 am  
Blogger taqiy said...

when u truly love her, u will try ur best to marry her ;)

tkyh couple. serabut palotak. klau dh masing2 syg sma syg, dh fhm.. there's a trust there. so chaiyokk. usaha pinang ur love cpt, then bercinta dgn cinta yg plg bes lepas kawen nnt. hek3.

kawen jemput nooo :p

July 19, 2012 12:38 pm  
Blogger Elie Lily said...

Selamat berbahagia! :D

July 19, 2012 12:46 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

huh? eh? ...

tunggu jap...

shar suke kat siapa ni...

>>dah lama tak online, biasalah..<<

July 19, 2012 2:17 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

wowww. abang waa sudah berpunyaa! entah siapa kak ipar df ni ngee~~~ hahaha

iloveyouu abang :)

July 19, 2012 2:34 pm  
Blogger Yura said...

haha bukan main lagi >.< Jiwang benar ye ..

July 19, 2012 3:31 pm  
Blogger Michelle Hopell said...

perghh dalam hati ada taman. haha :P
tu aku setuju kalo org cakap they're in love then they're prepair to be hurt.so ko dah tahu tu ko rilek2 je lah ^__^

aku tak syg ko tp aku tahu ko syg aku. kahkahkah :PPPP

July 19, 2012 10:07 pm  
Blogger Dakara said...

waaaa, hati shar-kun dah dimiliki, melepas sy, huehehehee. takdela, gurau je XD

semoga bahagia hingga ke syurga :D

July 19, 2012 11:31 pm  
Blogger MsCoffeeCat said...

oh..fhm2..dh ikat la ni eh..inshaAllah..moga2 dipercepatkan jodoh ye..:)

July 19, 2012 11:42 pm  
Blogger Hanamiko Sakura said...

aahak! saya tau sapa dia.. hehehe

July 20, 2012 9:46 am  
Blogger E'in said...

semoga berkekalan selamanya.. :)

July 20, 2012 3:53 pm  
Blogger teha said...

alahai.. jiwang nyee.. hahahaha !

July 20, 2012 5:54 pm  
Blogger 9n0L4 said...

bercinta lah lepas kawen ye. :)

July 21, 2012 2:14 am  
Blogger Cik Kay Jue said...

setuju! ckj pun lebh kurang macam shar90 juga situasinya.. :)

July 21, 2012 8:49 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives