• Blue Lemonade Juice •
Denda ♥
Posted on Monday, 23 July 2012| ↱ 12 Insan tulis komen



Assalamualaikum... Selamat Menyambut Awal Ramadhan :)
Semalam waa kena denda... huhuu
Denda dari seorang...
  A well manner detective, Detective Fiqa =D




Kenapa kena denda?? 
Sebab selalu sangat tulis something dalam keadaan typo terulung... hehee
and menyebabkan Detektif Conan kesayangannya diculik xD
**kay tipu :P

Kita kena denda lukis Edogawa Conan... sebab... eh
Oops... Lawa tak lawa suku kira, yang penting denda dah buat
Waa lukis pon sambil layan keroncong yang perut waa mainkan
**laparnyeee... tadi sahur minum air je :(
Jadi mode aoyama tak berapa nak menyerlah... **ceh... hahaa

Waa suka Meitantei Conan
Sambil tunggu berbuka waa lukis r sebijik macam cik kak tu nak xP
p/s:- Detective Conan - File 755 : Communications Code

Jaa ne :)





12 Comments:

Blogger iema ツ said...

haha . dah habis sekolah pun kena denda . btw , cantik lukisan tu :)

July 23, 2012 5:41 pm  
Blogger E'in said...

selamat menyambut bln ramadhan.. :) xkan lukis conan je? ;p

July 23, 2012 7:33 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

nguehh~~~ ni masa kes geng Dtektif ni nak main sembunyi2 tapi terjumpedgn 2 org laki yg disyaki oleh conan. :P last2 hahaha sengal punyer kes. dia pikir prof agasa tu org kaya and ada ank perempuan ngee~~ bengong~~ hahaha .

waa baca waa tergelakk. :P
luu baca macam mana? :D hahaha

July 23, 2012 8:07 pm  
Blogger shar90 said...

Detective Fiqa waa bace rse nak sepak je prof agasa... hahahaa
ade ke g kidnap prof yg pokai... ehehee
**mcm waa plak :P

July 23, 2012 8:16 pm  
Blogger Michelle Hopell said...

rupanya buah hati die si fiqa tu, hehe ..
cantik lukisan tu,khas tuk fiqa je :P

July 23, 2012 9:37 pm  
Blogger Dakara said...

alamak dah lame tak bace conan, jelessss!!!

btw kawaii ne conan kun :D

July 23, 2012 10:47 pm  
Blogger ~~oOpEt~~ said...

comel la lukisan.. jap nk ckp.. pdan muka kena denda.. hehe.. XD

July 24, 2012 9:16 am  
Blogger 9n0L4 said...

wahhhh. berbakat lah kirenye lukis katun ni. bangge nye sekapung. haha.

July 24, 2012 9:47 am  
Blogger Alynn Nyzaa said...

pandai melukis :)

July 25, 2012 7:36 am  
Blogger gebot said...

canteknyeeee. :)

July 25, 2012 11:33 am  
Blogger -SUPERGIRL- said...

nak bg denda jugak boleh ?? haha

July 25, 2012 6:28 pm  
Blogger eyqa amin said...

kawaii!!

conan edogawa! heehuuho0hoho

mat berpose tok kamu jugk ^o^

July 26, 2012 8:46 am  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives