• Blue Lemonade Juice •
Teka Ler
Posted on Friday, 23 March 2012| ↱ 18 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Nampak gaye blog ni mmg blog kartun ler... heehehe. Kali ni wat doodle chibi utk D. Fiqa, xsiap lagi wat lineart. Muke kartun ni pon xlengkap lagi. Jadi ce teka sape kartun nih. Klo betol blanje saye eskrem... ahahhaaa xP. Entry ni xpanjang cume nak tunjuk smpai mane dah buat... huehe.



Alamak xde topi... hehee. Memang tiru style cover asal sbb tu xde topi, nk buat memandai susah plak, takot xjadi.... kah3. Bile dah siap nanti harap2 cute ler kan, nak kaler lagi nih. Style chibi, okay kan... ciplak nih... hehee.


Dah banyak trime "tempahan" nih, xmenang tangan... heheee. Yang blom siap tu, harap sabar ea... saye xexpert buat benda nih, makan mase ler. Hmmm... buat mase ni xmo amik "tempahan" lebih lagi, harap maaf xP. [macam ler banyak sngat... hehee].


TEKA SAPE DIA 
hint : ADE GENG DETEKTIF XP


Kay papai xD


18 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

kaito kid >.<
dahh dahh mana aiskrim :P

March 22, 2012 4:56 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa hehee... bace btol2 dlu,,, huehee :P

March 22, 2012 5:02 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

=.= hahaha mnyesal betul pi teka =.= hahahaha

March 22, 2012 5:18 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa meh sini,,, nak eskrem tuh... hehee xP

March 22, 2012 5:21 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

apee eskrem tuu ?? =.=

March 22, 2012 5:36 pm  
Blogger saya cello191 said...

conan??

chibi lagi mnarik n senang nk lukis~~

March 22, 2012 6:31 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa eskrem tu klo nak mari sini... hehehhee :P

March 22, 2012 7:26 pm  
Blogger shar90 said...

@saya cello191 hahahaa... salah... dah dekat tuh... chibi mmg cute... huk2 xD

March 22, 2012 7:27 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

ohhh yeke? hahahha

March 22, 2012 10:35 pm  
Blogger shar90 said...

yelaa... hahahaa

March 22, 2012 10:54 pm  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

comel...kmas la lukisan doodle ni...=)

keep it up!!

March 22, 2012 11:29 pm  
Blogger shar90 said...

@::CIK LYNN:: hahaa... maseh... dia kemas sbb lineart dr cover asal... kah3 xD

March 23, 2012 12:13 am  
Blogger Detective Fiqa said...

dahh maii dahh cepatlaahhh :P

March 23, 2012 4:12 pm  
Blogger shar90 said...

nah amik nih... aisteyem... huk3 xP

March 23, 2012 4:15 pm  
Blogger Afiqa Dayana said...

watak dlm cite d.conan :p comel lah ! hehehe

March 24, 2012 3:23 pm  
Blogger shar90 said...

ahah.. pndai... dlm tu kid cat baglar atau kaito kid... hehehe

March 24, 2012 4:30 pm  
Blogger AiSyA LiEzA said...

pndai melukis.. ^^

March 27, 2012 1:27 pm  
Blogger shar90 said...

@AiSyA LiEzA hahaa... xde r pandai,,, suke2 je ni... huehe =D

March 27, 2012 7:39 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives