• Blue Lemonade Juice •
SEGMEN blogwalking + follow by Syiera
Posted on Thursday, 1 March 2012| ↱ 6 Insan tulis komen
Assalamualaikum... Nah amik segmen lagi, aku dah gian masok segmen. Ni segmen pertame utk bln nie, segmen blogwalking + follow by Syiera. Agenda aku join segmen tetap same, nak tambah geng blogger. Best, boleh tahu citer n pengalaman org lain ni dalam blog. Klo nak info tekan je banner ea.... :)
NAK MEMBER LAGIII~ HUAHAHA...


mangsa ditag [maaf klo xsuke]... muehahaa x)
cex ah
tee-mah


wokeh r... bai2 :)


6 Comments:

Blogger syiera shiera said...

thanks ya sbb join :) jom BW

March 01, 2012 9:37 pm  
Blogger shar90 said...

@syiera shiera ahahha... welcum... suke segmen nih :)

March 01, 2012 9:39 pm  
Blogger fatimah azzahraa ♥ said...

eh eh.. tengs tag aku :)

March 02, 2012 4:12 pm  
Blogger shar90 said...

@fatimah azzahraa ♥ ooh.. join r skali.... hehee :)

March 02, 2012 4:15 pm  
Blogger Fahz said...

selamat bersegmen dari fahz.salam perkenalan.happy blogging n gudluck :)

March 03, 2012 11:40 am  
Blogger shar90 said...

@Fahz yeah... suke segmen nie :)

March 03, 2012 1:35 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives