• Blue Lemonade Juice •
Download Movies Bagai Org Gilak
Posted on Friday, 2 March 2012| ↱ 11 Insan tulis komen


Assalamualaikum... tetibe aku rase nk kongsi satu lagi kegilaan aku selain daripada melukis :). Kegilaan ni baru lagi menjadi, baru brape bulan ntah. Aku jenis yg xminat g lepak kat tempat org yg rmai sbb aku mudah serabut... heheeehee. Tengok wayang jaoh skali, jd aku download tros dlm PC n lappo citer yg aku nk tengok. Korng pon ade yg dwload K-Drama n J-Drama kan?? :D


Klo crite ade lam lappo blh r layan kepale lame skit kan. Klo xpaham blh ulang2. Kuar je citer baru mesti aku cari info sal citer tu. No. 1 aku g cek ranking kat IMDb,  klo ranking tinggi mmg dlm list aku r. Tp xleh download tros slepas citer tu kuar. !st yg kuar dlm format cam, yg ni xbest,,, low quality. Tunggu ade brite DVDrip kuar, baru serbu... muehehehee.


Skali aku download 2 3 citer gak. Biasenye awal2 bulan, tengah tenet laju... hahahaaa. Pagi2 bute dah tercongok depan laptop. Tak smpai 2 jam, dpt se citer pastu download lagik. Dlm shari dpt 2 citer. Skrng ni pon xtgok lagi citer Babylon A.D, dato michelle yeoh acting :).
Aku mcm budak2 skit. Kartun pon aku download. DBZ n DBGT the movie yg aku nk sngat tgok mase kecik dulu pon ade... hehehhee. Dah download, xpaham lak slang omputeh nih, aku bukan pro english. Jadi lepas je download tros cari subtitle yg bahase omputeh gak. Subtitle melayu xde ea, payah :).  
Aku sukew citer sci-fi, perang2. Senang citer sume citer ade aksi lasak aku sukew.  


Muahahahhaaa... maseh banyak lagi ruang utk citer2 akn dtg. The Advanture of Tintin, MI: Ghost Protocol, The Avenger n mcm2 yg xkuar DVDrip, akn ku sapu slagi ade ruang di hati memory dlm local disk. Tapi kan, xlame lepas aku download mesti kuar karipap nih....>
5GB licin digune... huahahahaa xD


Adios forowa =D





11 Comments:

Blogger Fakhrul Haiyin said...

rajin eh kau mndonlod. xlama kaa tunggu?

March 02, 2012 7:17 am  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

sakan dia download....=p

March 02, 2012 7:56 am  
Blogger shar90 said...

@Fakhrul Haiyin klo lepas bayar bill... xsmpai sejam setengah dah dpt satu citer... muahaha :)

March 02, 2012 10:16 am  
Blogger shar90 said...

@::CIK LYNN:: muehehee... baru best,,, layan kepale... hehee =)

March 02, 2012 10:16 am  
Blogger Detective Fiqa said...

rajin bebenau dia ^^ hahaha. mehh sini share share dgn sy :P

March 02, 2012 12:12 pm  
Blogger gadismanja said...

sma mcam abg cex ah yg 1st ,, along tuh ,, haha ,, keje tgok karton je ,, mcm2 ,,naruto laa,dragon ball laa ,, tah hape2 tah ,, asek tgok karton je ,, hari tu dye beli komik kartun teroz kena sound ngan ayah ,,hahaha

March 02, 2012 3:42 pm  
Blogger gadismanja said...

sma mcam abg cex ah yg 1st ,, along tuh ,, haha ,, keje tgok karton je ,, mcm2 ,,naruto laa,dragon ball laa ,, tah hape2 tah ,, asek tgok karton je ,, hari tu dye beli komik kartun teroz kena sound ngan ayah ,,hahaha

March 02, 2012 3:42 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa ahahhaa... meh meh,,, kite share... heheee

March 02, 2012 4:11 pm  
Blogger shar90 said...

@gadismanja yekew... klo sye kenal abg cex ah, mesti dh jd member skepale... hahahaa ;D

March 02, 2012 4:12 pm  
Blogger AiSyA LiEzA said...

wahahahha.. --' malas den nk menunggu.. :P lama tu satu jam lebih.. --' wahahha

March 02, 2012 6:23 pm  
Blogger shar90 said...

@AiSyA LiEzA muahahaa... tp berbaloi sbb free je amik... hehehee :)

March 02, 2012 6:35 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives