• Blue Lemonade Juice •
See[m] Bored
Posted on Friday, 30 March 2012| ↱ 19 Insan tulis komen
Assalamualaikum... Bosannya... hahaaa. Taktau nk watpe. Doodle org xsiap lagi. Bosan2 pon dah buat satu benda nih, nak try camne rupe, tgok kat blog wanie klo xsilap. Dia pndai wat doodle... hehee
Hahaaa... buat yang lain yang pein xsiap lagi nih, nak kene siap sblom 2 april nih.. hehee. Xpe, dah buat cume blom kaler je... hehee. Tunggu je xD.
Macam cacat je... hahaaa. Muke xchibi, kene buat mate bulat skit kan, baru cun... ehehee. Ni pon tiru style org, kepale mcm ade problem besar je... hahahaa. Nanti ejes balik xD


Dah,,, meh nk citer pasal aku g Kerteh. Aku saje je g jalan2 xtau nk wat pe, mase dlm perjalanan jumpe r mat n minah rempit nih. Mule2 elok lagi naik motor asing2, laki prempuan. Pastu dah jadi tukar, sebuah motorsikal ade laki prempuan. Kluar rmh elok2 je depan mak ayah kluar ngan member same jantina,,, smpai check point tukar pnunggang... bhahaaa


Sampai Kuala Kerteh xde wat pe pon. Tengok air, tgok orang, kat sebelah ade kem PLKN. Aku plak buat doodle kat pndai, amik feel kot... bhahahaa xP. Xde yang menarik pon kat sini xD.


Lepas tu g kedai mamak kat Paka. Kat sini ade TARIKAN... heheee :P. Nak masok kedai ade sorng gurl nih, dia mintak bungkus roti canai. Mule2 aku xtengok lagi dia, bile tgok sekilas pandang,,, tup tup dia dh pndang aku [dlm hati simple tp lawa gak bdk nih]... huehe xP. 


Aku wat derk je [xde pape kan] smbil tgok naruto kat tb. Pastu aku tgok lagi xpuas... hehee. Muke dia mcm pernah aku tgok, tp kat mane??. Baru prasan yg muke dia same ngan bdk dlm twiiter aku. Dalam duk pikir2, dia plak toleh tgok aku [aku duk mengadap dia tp dia tak mgadap aku sngat], xlame pastu dia tgok lagi. Aku syak mmg sah dia bdk twitter tu xD.


Ape tak nya, duk tengok2 mcm kenal aku je kan kan... heheee. Tak lame pahtu order dia siap, pahtu dia nk blah r kan. Aku rase nk tgok dia skali lagi [utk cam]... dia jalann~ je tros. Dia jalan smpai bucu pintu last... eh eh,,, Opss... dia toleh kat aku lagi. Dalam hati sah r dia dlm twitter tuh... heheehee.


Balik rumah tros cek dia asal mane sbb dah lupe. Nah budak tu org perak. Budak kat kedai tu lagi cun dari bdk twitter tuh. Memang bukan org same, xkan budak perak tibe2 ade kat Paka kan... heheee. Aku buat KONKLUSI yang dia tertarik kat sweater yg aku pakai... bhahahahaaa. Kan kan kan??? heheee xP


Sayonara~





19 Comments:

Blogger Nurul Aisyah said...

hahahahahah!!!!

March 30, 2012 10:23 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

nasib baik Shar x tegur dia kalau x lagu malu ooo!!! hahahah...please lah jgn buat lawak..hahah

oh..

hmmmm...siapa tah kan yg lukis sgt sexy tu... isk2...buat lah dia pakai tudung ke..uhuk2..

tp xpe..org bg, kite hargai :)

March 30, 2012 10:25 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

tibe2 teringat cerita Shaar tuk post ni...

asal perempuan tu asyik pandang shar je? ada masalah ke? muahahaha

March 30, 2012 10:26 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

oh..oklah..papai shar..kuehkuehkueh..kuikuikui.. :D

bye

March 30, 2012 10:26 pm  
Blogger shar90 said...

@Nurul Aisyah heheheee...

saye xbrani tegur prempuan,,, tgok je lar... hahaaa xP

sape ntah yg buat doodle tu... ehehee,,, terseksi plak... bhahaaa :P

ntah,, sye pon xpasti nape dia pandang2... hahaaa... dia pernah tgok muke saye kot.. hueehee xD

hahaaa... papai aisyah.. muahahaa xP

March 30, 2012 10:36 pm  
Blogger .........cP~ said...

salam. Pandang pandang jeling jeling. Dia pandang sebab dia tau kamu duk pandang dia la kot.

March 31, 2012 7:15 am  
Blogger shar90 said...

kan kan... kes kantoi r ni... heheee
xde r,,, sye x mengadap dia,,, x r tgok dia slalu,,, cume bile dia toleh,, mesdti r sye prasan... kah3 kantoi xP

March 31, 2012 7:34 am  
Blogger iema ツ said...

haha . tertarik kat sweater eh ? konklusi yang tak berapa nak munasabah . hehe

March 31, 2012 10:29 am  
Blogger shar90 said...

@iema ツ ahahhaaa... ye ke xmunasabah... hehehee... mmg ye laa kot,,, tu je konklusi dia... bhahahaa xP

March 31, 2012 11:05 am  
Blogger AiSyA LiEzA said...

HAHAHA.. cm tu ekh??? kalau tegur agak2 nya dia akan jwb apa ye?? ahhaha

Oh yeah,,, comel lukisan tu.. ^_^ teehhee~

March 31, 2012 1:07 pm  
Blogger shar90 said...

@AiSyA LiEzA kompem dia jawab "eh eh...saye nok sweater awok boleh..??".... bhahahaaa xP

March 31, 2012 3:00 pm  
Blogger gadismanja said...

hahhahaa ,, try laa ckp ape pandang2 ,, nk nom tepon ke ,, hahahahhahahaha ,, ape pon takley ,, malu laa kalau ade mamat pandang dye ,ape laa ,, hahahaha ,,

eh awk ikot ke minah ngan mat rempit uh smpai taw lak dri dye kluar umah ..hahahahahah

March 31, 2012 5:45 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

untunglaa dapat tgk awek cun lalalala :P dia sbnarnyer suka kat awak tuu hehehe iknow it ^^

March 31, 2012 6:18 pm  
Blogger shar90 said...

@gadismanja muahahaa... sye xpndang mane pon kat dia,,, dh mengadap... bile dia toleh sye tau r.. hehee

bab nie sbb blh agak kot... hahahaha xD

March 31, 2012 7:24 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa muahahaaa... xde makne,,, dia lawa sngat laa... eehhehee xD

March 31, 2012 7:24 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

hahahaha. kalau jumpe lagi jgn ditolak2. hahaha.
ecehhh dah suka ckp jelahh llalalalla

March 31, 2012 7:44 pm  
Blogger shar90 said...

tak tak... mane blh suke org yg lawa2... sye sedar diri nie... huhuuhu :')

March 31, 2012 7:48 pm  
Blogger ciksukaberangan said...

hahaha.. dalam hati ada taman

March 31, 2012 8:03 pm  
Blogger shar90 said...

heheeee... taman penuh lalang... ekekeee xP

March 31, 2012 8:14 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives