• Blue Lemonade Juice •
Kesian n Senang
Posted on Saturday, 31 March 2012| ↱ 13 Insan tulis komen
Assalamualaikum... Haa... balik tunai solat 3 rakaat dlu pastu tros buat entry nih. Tadi kan aku terserempak ngan org yg terbaring kat tepi jalan, mase tu org ade dlm 2 3 org je... huehe. Xcident, budak uitm langgar bonggol jalan. Dia cube potong kete pak cik ni tp xprasan ade bonggol, tup tup pak cik ni kate dia dah tergolek ats jalan. Kepala berdarah, siku luke, pinggan dia sakit n erk... Dia pakai topi telur masin [polis cakap xD]





Mule2 polis yang datang pastu polis uitm kot dtg, yang selendang pink tu lecturer uitm. Tak lame pastu ambulan pertahanan awam xlame lepas tu ambulan uitm. Lambat betol ambulan uitm padahal dekat jew. Dah r tu kan... Aku trime mesej dr member aku.


Dia ajak join bisnes laa plak... hahaahaa. Macam manarik, cepat untung tp aku kurang info lagi... hehee xD. Meh nk tunjuk skit modal n untung yg kite dpt klo join xD.


RM 100 dpt RM 2.50/ hari
RM 500 dpt RM 12.50/ hari
RM 2500 dpt RM 62.50/ hari
RM 5000 dpt RM 252.00/ hari


Klo ajak org lain join dpt bonus 1 Euro [RM5]. Best, aku nk masok r tp modal xbanyak, nk join yang kecik dlu, nk try... hehehee. Tadi kan ade lg satu xcident nih. Lagi parah, kes langgar lari kot. Mangsa tu tros meninggal kat situ jew. Kesian kucing tu xP.


Daa~


13 Comments:

Blogger Nurul Aisyah said...

biar saya baca lu..

March 31, 2012 10:22 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

kesian betul org yg accident tuh..

eh? kenapa modal yg plg besar tu hasil dia sikit je? x berbaloi lah camtu

March 31, 2012 10:25 pm  
Blogger shar90 said...

@Nurul Aisyah mmg kesian,,, hahaaa

tu silap info... hehheee... sye dh baiki... info xlengkap... hikhikhik xD

March 31, 2012 11:01 pm  
Blogger gadismanja said...

hahahahhahahaha ,, bisnes pe tu awk ???
hahaha ,, laz tu takley bla ,, kuceng maty ,, hahaha ,, awk pie laa selamatkan takkan nk pandang je kot ,, hahhaa ,, tak berhemah langsong

April 01, 2012 8:11 am  
Blogger Detective Fiqa said...

wahhh. untunglaa dh ade bisnes.hahaha :D boleh blanje ni :P

errr.excident, fiqa teringt masa org jatuh moto depan mata fiqa. seram =.=
bukan sorg yg jatuh tapi 3 org jatuh moto. turn by turn =.=

April 01, 2012 10:13 am  
Blogger saya cello191 said...

owh...kesian kucing tu..

bisnes la..dpt untung, blanja ya..
^^

April 01, 2012 10:16 am  
Blogger shar90 said...

@gadismanja kurang info lg psal bisnes nih tp mmber cakap dah terbukti.. hehee.

muahahaaa... dah mati kucing tu kat tepi jalan... huehe... nanti majlis perbandaran dtg bersihkan... hahaha xP

April 01, 2012 11:13 am  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa xstart lg pon,,, xde untung pon... hahhaaa

o~ bahaye tuh,,, sye pon prnah tgok org jatuh moto,,, dah jatuh nk kene langgar kete tp dlm dia tergolek2,,, sempat dia lompat ke tepi... dia cekap... hahaha xD

April 01, 2012 11:15 am  
Blogger shar90 said...

@saya cello191 kan... ksian dia... huhuu

rase pon camtu gak,,, nk join hehee xD

April 01, 2012 11:15 am  
Blogger ::CIK LYNN:: said...

tkotnya tgk xcident2 ni...naseb baik la xterok sgt...

April 02, 2012 1:44 am  
Blogger shar90 said...

@::CIK LYNN:: nasib baik laa xterok tp xtau lg nih,,, nmpak xtrok, bile scan baru tau... hehee

April 02, 2012 1:58 pm  
Blogger AiSyA LiEzA said...

adeh.. hati2 dijalan rya.. anda mampu mengubahnya.. ^^

April 02, 2012 3:21 pm  
Blogger shar90 said...

@AiSyA LiEzA hahaa... cun r pesanan... my fav plak... ikot kiri klo x memotong... bhahahaa xD

April 02, 2012 3:34 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives