• Blue Lemonade Juice •
OTW Doodle
Posted on Wednesday, 7 March 2012| ↱ 12 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Alloo, ade mood r hari ni. Mood ape!!? Mood nak wat kartun ler. Doodle style orang tp aku yg buat. Mule2 aku tgok mcm cute, comel. Tp idea ni ciplak... hahaaha. Xpe suke2 utk peringkat awal pembalajaran mereka doodle... Aku xthu nk update ape arini, jadi aku buat entry ringkas je sal doodle... hehee.


Aku xthu nk wat pe jd try r skali lagi. Aku mmg suke kartun, ape salah try wat kartun atau doodle sendri ni kan. Tak cantek xpe, asalkan mencube [mmg huduh pom]. Doodle ni xsiap lagi, mungkin akn bertambah buruk bile dah siap. Nak2 part kaler, lagi r susah kan. 


Ape2 pon nah sebijik lineart dia, xsiap lagik... muehee xD
BARU AKU PERASAN YG DOODLE MCM PAKAI BIKINI, BUKAN NIATKU... SEBAB XSIAP LAGIK... KAHKAHAKA :D

Sayonara xP



12 Comments:

Blogger syahirah said...

wahh buat lawa2 tau :)

March 07, 2012 8:39 pm  
Blogger iema ツ said...

nanti dah warna , mesti lawa kan ..

March 07, 2012 8:57 pm  
Blogger shar90 said...

@syahirah hahaa... mintak2 cute r nanti... hehee

March 07, 2012 9:01 pm  
Blogger shar90 said...

@iema ツ part mewarne yg susah skit... mintak2 tone warne jadik... heee~ :D

March 07, 2012 9:02 pm  
Blogger syahirah said...

confirm cute..tgk gambar pon da tau daa .. eheh..nanti boleh buatkan utk saya plak ^ _ ^

March 07, 2012 9:09 pm  
Blogger gadismanja said...

hahaha ,, nak kaler mintak pendapat org yg pro ,, n kalau leh matching kan kaler tuh ,,haha ,,

March 07, 2012 9:10 pm  
Blogger shar90 said...

@syahirah hahahaaa... mcm tu pon cute... hehe... sye xpro lagi kompem hodoh... hik3 xP

March 07, 2012 9:18 pm  
Blogger shar90 said...

@gadismanja yelah... tp sape yg pro... cex ah leh!!? heheee :D

March 07, 2012 9:18 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

wowww. nice ! :)
untunglaa. kita pun nak gak doodle. takde sape nak buatkan :(

March 07, 2012 9:47 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa alahai... sedihnya,,, nanti klo doodle ni siap, dfiqa amik ea... hehee xD

March 07, 2012 10:02 pm  
Blogger Fakhrul Haiyin said...

bbakat jugak kau ni haa bro. keep it up!

March 08, 2012 11:57 am  
Blogger shar90 said...

@Fakhrul Haiyin muahaa... xde r bbakat sngat... suke2 je ni :D

March 08, 2012 12:50 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives