• Blue Lemonade Juice •
Itazuragaki
Posted on Thursday, 8 March 2012| ↱ 4 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Hari dah siap buat due lineart doodle yg xbrabe kawai. Satu freehair n satu muslimah, nanti nak wat yg boy plak. Doodle laki susah skit nk wat gaya rambut ngan potongan badan yg lurus, doodle lelaki nmpak kaku tu yg payah... hehee. Due2 doodle kat bawah ni xkaler lagi.


Susah part kaler nih, blh hancor doodle nie kan. Yg freehair ni doodle semalam yg nampak seksi tuh,  nmpak cam pakai bikini pon ade... hahahhaa. Aku pon xprasan benda tuh... huehe xP. Skrang dah xberbikini. dah nmpak hasil dia ngan baju lengan pnjang kan... hehehhe.
Whiiihuu~ dah siap yg semalam tp nmpak seksi gak. Tak r cute mane kan!!? hehehhee. Part rambut xjadi, susah. xD
[versi lama]
[ade inovasi skit ;p]
Yang ni wat cincai jew. Ringkas kan, jangan kutuk plak... huk3

Aku siapkan dua2 doodle ni pakai PS cs5. Klo nk kaler, lg cute klo blh terapkan abstract pattern yg unsur dr tumbuhan. Sayangnye aku xdpt cari. Ade tu mmg ade, tp kene purchase r, pakai duit. Yang free xcute r... hehhee. Belanja?? Sape2??... hahahaaha.

Yosh!! Dewa mata :)






4 Comments:

Blogger Detective Fiqa said...

suka yang muslimah tuu :D hehehe

March 08, 2012 3:22 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa Klo nk,,, nk kasi... hehe

March 08, 2012 3:25 pm  
Blogger gadismanja said...

hahahhahaha ,, yg muslimah uh ,,lawak doe ,, tp oke laa ,, haha ,,kate cincai je kan ,,lom betol2 lagi ,,kah3 ,, g laa kaler ,,kompom cun

March 08, 2012 3:55 pm  
Blogger shar90 said...

@gadismanja xbaik cex ah suke camtu.... hahahhaa.. tp mmg nmpak lawak pon, xjadi... hehee

March 08, 2012 4:15 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives