• Blue Lemonade Juice •
Kid Cat Burglar
Posted on Saturday, 24 March 2012| ↱ 19 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Huaaaarrg~ nah satu Special Doodle for Detective Fiqa. Klo buruk harap dimaafkan. Amik laa Kaito Kid awak nih, dah siap. Nak kate doodle macam fanart pon ade. Takpe laa, fanart pon fanart la kan Fiqa... heheee.



 Nah click [sini] doodle D. Fiqa xD [ejas punyer xD]

Ni efek xde [nah pilih fiqa] hehehee

Macam mane?? Ade rupe Kaito Kid tak??... heheheee. Doodle ni utk D. Fiqa minat sngat art dr Gosho Aoyama, saye pon minat gak. Lame gak nk buat, tgok rambut r,,, shadow tu mahal kot... haha xP.



Nampak kat ats ni, ni bukan Ran Mouri... hehehee. Tak silap Aoko name dia, girlfriend Kaito Kid, lawa kan... heheee. Kpd Aisyah klo bace, doodle awk plak next. Nak igatkan yg "tempahan" dah tutup sbb dah banyak trime order... ehehhe

Dah buat entry ni, nk citer pasal tadi. Drive kete g market, xpakai belt nasib baik polis tu xnmpak. 5 org polis kat situ, sorng pon xprasan. Pastu nak langgar amoi xcukup kain nk buat sluar. Smpai dlm market nmpak pekerja ni, cun giler mcm bdk lepasan SPM. Kesian dia, dia xprasan yg baju dia koyak kt bawah lengan.

Grr.. xtau nk britau dia ke tak [malu r], last2 xbritau r... hahahaa. Klo jumpe org mcm shar90 xpe lagi, klo jumpe kaki skodeng kesian dia, xpe koyak tu sbrape sbb cover benang yg xputus ngan selendang. 

Kay rpabai xD


19 Comments:

Blogger Cik Kay Jue said...

wah kaito kid! comel2! hehee..

nasib baik tak kena saman kan?

hish shar90 ni kenapa tak bagi tau dia.. kesian dia.. huhu..

March 25, 2012 12:04 am  
Blogger Detective Fiqa said...

wahhh comel sgt2 :D cantik. :) hehehe. terharu jappan :D

March 25, 2012 12:07 am  
Blogger shar90 said...

@Cik Kay Jue hehee.. maseh cik kay jue xD... mmg brnsib baik harini...hee

**sye malu nk gitau,, dia pon akn malu jgak kan,,, nk2 org laki yg tegur... sori sesangat... ehee xD

March 25, 2012 12:08 am  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa comel ea... hhehehe... amik ler,, khas utk fiqa xD

March 25, 2012 12:09 am  
Blogger Detective Fiqa said...

hahaha macehh :D terharu jap. hehehe makwe dia cantik kan ? Aoko nakamuri :D hahaha

March 25, 2012 12:31 am  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa hahahaa... same cantek ngan gadis supermarket tuh... hehehee xD

March 25, 2012 12:33 am  
Blogger Detective Fiqa said...

supermarket? =.= yg mana? **lupa

March 25, 2012 12:37 am  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa amacam lupe... baru je sebut dlm entry kt ats nih... mesti mengelamun nih... igat kat sape ntah... bhahahaa xD

March 25, 2012 12:42 am  
Blogger Detective Fiqa said...

ohh hahaha cun ye? untunglaa dpt tgk yg cun cun :P

March 25, 2012 12:47 am  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa hahhaa,,, tgok je, hati xterpikat,,, tp mmg rmai yg cun2 kat pntai tmur nih... bhahaaha xP

March 25, 2012 12:49 am  
Blogger Detective Fiqa said...

hahaha amboii. tapi pikatnyer taknak. pelik tol. ayoo nnti dh kahwin jemput tauu :P

March 25, 2012 12:58 am  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa hahaha... xmo r,,, hehheee... klo kawen,,, klo tak/ bhahaha xP

March 25, 2012 1:01 am  
Blogger gadismanja said...

hahahhaa ,, takley bla ar shar ney maen tegor je org ,, sy kalaau ade org tegor bapak laa malu ,, lain kali check dulu sebelom keluar rumah ,, hahahhahaahaha ,, semua girl hati2 jmpe org mcm shar ,sbb dye men tegor je ,, btw,sy pemalu orgnye sebenarnye,kalau jmpe kat luar kompom sy segan nk b"ckp :P

March 25, 2012 8:40 am  
Blogger shar90 said...

eh, sye pon malu sbb tu xtegur,,, sye takot ade org giler yg amik kesempatan,,, sye xsuke org2 camtu,,, wlaupon sye lelaki, sye xmcm kebanyakkan... hehee xD

March 25, 2012 9:52 am  
Blogger Yumida said...

ske tengok mata doodle tu..berkilau...

Follower ke 370

vote YUMIDA dgn LIKE pic di bwh:

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=238801976214923&set=a.238801876214933.52078.175310005897454&type=3&theater

March 25, 2012 11:19 am  
Blogger shar90 said...

@Yumida kan... tp susah nk buat xD

March 25, 2012 1:02 pm  
Anonymous Limo Hire Melbourne said...

Visiting here again...

Nice...cartoon movies.

March 25, 2012 6:53 pm  
Blogger Afiqa Dayana said...

waaahh, comelnyaa ! gf kaito tu muka macam ran.. hehehee

March 25, 2012 7:00 pm  
Blogger shar90 said...

@Afiqa Dayana ahhaaa.. kan kan... gf dia lg cute... ahahaa

March 25, 2012 7:29 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives