• Blue Lemonade Juice •
Gotham City
Posted on Friday, 16 March 2012| ↱ 23 Insan tulis komen


Assalamualaikum... Malam nie terase indah, teringat mase kecik2 dulu. Suke tgok batman, superman, otomen mcm2 man man laa. Ade yg bercita2 jadi superhero2 ni. Tapi knape xde org bercita2 jd musuh superhero. Ade superhero, mesti ade superenemy nya  kan. Musuh2 superhero bukan calang2 orgnya.


Beberapa taon lepas aku amik keputusan utk buat satu kelainan, satu2nya kelainan. Sehinggalah idola aku menganggap aku sbg musuh dia. Sape idola aku!!? Dia hebat, hebat dia smpai superman pon ikot cakap dia. Nak tau dia sape?? Dia adalah Batman!!~


 

Aku xde jalan lain selain menentang idola aku sendri... hahahaa. Sekarang aku bagaikan penjenayah. Suke bace manga online yg di ripping tanpa lesen copy right. Suke ati je sedut citer2 tanpa g ke Mesra Mall utk beli tiket wayang. Suke kebas software kat Teluk Lanun.

Dengan berbekalkan sekuntum senyuman bapak besar lebar, idola aku is a dead man. Tapi sape aku utk melawan dark knight yg kaya nih... hahahahhaa. Klo xbuat tranformasi, aku pasti kalah berdepan dengan keluangman nih. Lihat sape aku dibawah nie :P.
Adekah muke aku ni berdosa??? dan tibe2~


Sebab ni je dia xngaku member. Ape punya kelawar laa dia nih, xsporting langsung... hahahaaa. Kay entry kali nie aku saje je mengarut, dulu pon pernah buat entry2 mengarut. Sebab ape!!? Sebab suke2 je, org yg serius xyah bace r, g duk opis laa wat keje leklok ea... muahahaaa~

Sayonara~




23 Comments:

Blogger gadismanja said...

hak3 ,, gmbar 1st siyesly hensem ,, gmbar second ,hak3,cam hantu jembalang mane tah ,,kah3

March 16, 2012 6:24 am  
Blogger shar90 said...

@gadismanja jembalang!!? sampai hati cex ah... huk3... niat nk wat joker,,, bhahahaa

March 16, 2012 10:50 am  
Blogger Detective Fiqa said...

ahak! batman ye?

eh eh weewwiitt .nak ngorat boleh ? :D hahahaha
lalalaalala

March 16, 2012 10:55 am  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa ahahaha... alamak... sye bukan batman...
xde org nk ngorat joker... sedihnyer~ huhuhu~ :P

March 16, 2012 11:01 am  
Blogger gadismanja said...

kah3 ,, mmg sampai pon haty ney ,, ohh ,,joker ehh ,, kah3 ,, takut kanak2 tgok joker uhh

March 16, 2012 11:09 am  
Blogger shar90 said...

@gadismanja hahahaa... knak2 suke pe joker, sbb dia pon clown jgak... hahaha

March 16, 2012 11:19 am  
Blogger gadismanja said...

tp joker tuh menakutkan

March 16, 2012 11:22 am  
Blogger Detective Fiqa said...

hahaha :D ayoo. memang mnakutkan. setuju dgn cex ah :D hahaha

March 16, 2012 11:27 am  
Blogger shar90 said...

@gadismanja saye suke org takot saye... hahahaa :D

March 16, 2012 11:31 am  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa hahahhaha... nk wat camne... sye xsuke superhero tp suke superenemy... huehee xD

March 16, 2012 11:33 am  
Blogger gadismanja said...

hak3 ,, suke org takot awk ?? perghhh ,, sorang pong tanak dekat

March 16, 2012 11:35 am  
Blogger shar90 said...

@gadismanja hahahaa... klo cex ah nk tau,,, prempuan dlm klas sye dulu xbrani tegur sye,,, sbb sye muke serius... fakta... hahahaa xD

March 16, 2012 11:37 am  
Blogger gadismanja said...

hak3 ,, terbaikkk ,, kalau cex ah org mcm uh ,lgi kene laa ngn cex ah :P

March 16, 2012 11:41 am  
Blogger shar90 said...

@gadismanja hahahaa... sye prnah jumpe org cam cex ah,,, lg seyes kite, lg dia buat main2... atoi~ hueheee...
**kalah xP

March 16, 2012 11:43 am  
Blogger gadismanja said...

hak3 ,, besh giler kacaw org ,, laz2 org tuh marah kite wat derk jerk ,,ngeh3

March 16, 2012 12:51 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

Shar!!! hahahah
awk ni mmg suka mengarut lah..haha
buruk betul muka tuh...
yg gmbr ke3..haha

March 16, 2012 12:52 pm  
Blogger Nurul Aisyah said...

btw, saya tag awk...

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/03/pka-rahim-segmen-rakan-blogger-saya.html

March 16, 2012 12:52 pm  
Blogger shar90 said...

@gadismanja hahahaa... mesti cex ah jnis xserik :P

March 16, 2012 3:25 pm  
Blogger shar90 said...

@Nurul Aisyah heheee... saje je tu...\ maseh sbb sudi tag saye... hueh

March 16, 2012 3:26 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

hahaha kalau mcm tuu. baik sukakan KAito drpd joker tu.
kaitokan enemy. hensem and Fame pulak tuu. hahaha :D
**bg pandangan :P hahaha 24jam D.conan je ^^

March 16, 2012 4:19 pm  
Blogger shar90 said...

@Detective Fiqa hahahaa.. baik jd uchiha madara... lg hensem
**24/7 naruto... hehehee :P

March 16, 2012 4:35 pm  
Blogger Detective Fiqa said...

hahaha lebih baik jadi ichigo :P lalalallalaa

March 16, 2012 6:59 pm  
Blogger shar90 said...

ichigo mcm xde moral wlaupon dia baik... madara sorg abg yg syangkan adik dia... hahahaaa

March 16, 2012 7:11 pm  

Post a Comment


« Newer Posts | Older Post »
Superlemon
Lemon's Intro
Lemon's Stuff
Lemon's Entry
Lemon's Geng


Lemoneaters
↪Dashboard
If you wanna follow my Lemon Garden, click jew tau "Join this site" tuh


Lemontag
Haluu~ tinggalkan your hati here kay n poke lew tomey ♥ beat kat bawah tu... hee

Lemon Force
Untuk ke senarai bloglist Lemon Garden dan Entry Lemon yang lama
| shar90's list |

Archives